Julhelgen!

Nu är julen över och snart är det nytt år.
I torsdags kväll så åkte vi på kräksjukan. Jag och Liam :(
Dagen för julafton skulle vi ha uppesittarkväll och mamma och pappa kom ner. Vi  åkte hem till svärmor och åt smörgåstårta och spelade bingo.
Julaftonen var riktigt mysig. Vi var hemma med barnens mormor och morfar, morbror, moster , Liams och Caspers faster med familj och deras farmor och farfar.
Vi kollade på kalle och sen kom tomten. Barnen fick en del julklappar, kläder och leksaker.

Juldagen var vi lata. Gjorde inte många handtag. Tog hand om lite disk och sen skulle vi ta en promenad. Lite senare kom min sysling-tremänning och hälsade på. Hennes syster bor 1 mil ifrån oss. Det var väldig skojj att träffa dem. Har inte setts på 4 år.

Annandagen åkte mamm och pappa hem och vi åkte ut till barnens farbror med familj där vi firade jul. Tomten kom även dit med julklappar.
På kvällen så hyrde vi jägarna 2. Den var riktigt bra =)

Igår tisdag så var vi hemma och slöade på dan men senare på eftermiddagen så kom Catherin och hämtade upp mig och Casper för att vi skulle åka till Skövde och shoppa lite. Robban tog och åkte iväg med Liam. Var skönt att bara ha ett barn med sig. Jag var ute efter ett par skor och kläder till mig men jag hittade en kofta till mig och en One Piece till Casper.

Vill tacka mina gamla arbetskamrater i Gävle :)
Fick presentkort till Casper så då köpte vi One piecen =)





Idag så har vi varit in på barnkliniken med Casper. Han har varit täppt, rosslig och hostig i över 1 vecka och de släpper inte med koksalt och näsdroppar. Dem kollade på honom och han var lite slemmig och täppt. Vi fick inhalera 2 gånger och sen tog dem ett blodprov och sen innan vi åkte hem så gjorde dem ett Rs-virus test. Läkaren trodde att de kunde vara de. Hoppas verkligen inte att de är de. Bara att fortsätta med koksaltet och hoppas på att de släpper.

Sen var vi iväg och åt och åkte sedan hem. Nu ligger vi i soffan och kollar på grabben i graven bredvid och äter en massa skit.

Imorgon blir det en dag med städ. Ska göras innan nyår så de är bara att fixa de imorgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll =)

Puss och kram


21 december

Här hemma har det varit sjukstuga i över en vecka. I lördags (17/12) var jag och hjärtat på julbord. jag har inte supernöjd med maten. Det var inte värt priset men men så är de ibland.
I söndags åkte vi hem till ett par kompisar och skulle fika men vi blev kvar till halv 9. Vi beställde pizza så de var en trevlig kväll.

Måndag så var jag bara hemma och fixade lite.

Tisdag var det dags för 1 års kontroll med Liam och 6 veckors med Casper.
Liam var 77cm och vägde 10,600g
Han fick även sprutan så han var ledsen en stund.

Casper var 55cm och vägde 5100g. Han hade gått upp nästan 1 kg på 3 veckor. Stora killarna.
Sen var vi och handlade nästan allt som saknades till jul.
När vi kom hem var Liam lite gnällig så han fick mat och sen vila. Senare på em kom Anna och Astrid så då lekte dem en stund.
På kvällen kollade jag febern på Liam och den var 38,7 så han somnade halv 7.

Idag har vi inte gjort så mycket. Har haft besök av en kompis och hennes son sen har jag även budat på en overall på tradera men jag förlorade den. La budet i samma sekund som den tjejen som vann :(

Nu har jag 2 griniga killar så bara att ta hand om dem.

Ha en fortsatt trevlig dag
God Jul

10 december- Nobeldagen

Nu har jag verkligen inte uppdaterat på jättelänge.
Det var nästan en månad sedan sist.
Under den tiden så har vi haft en del att göra.
Varit på mammagrupper, haft lite kompisar här, mamma och pappa har varit här och massa annat. Tagit det lugnt i början har vi också gjort.

Igår så var det Liams 1 års dag. Kan inte fatta att han redan är 1. Tiden går så fort. På morgonen fick han ett paket och de var roligt med den leksaken. Sen åkte jag och Robban till tandläkaren och sen vidare till socialen så Robban kunde skriva på att han är pappa till Casper.
Åkte sedan hem och fixade till inför kalaset.
Det var jag, robban, farmor, farfar, farbror, kusiner och farbrors fru.
Åt tacos och sen blev det tårta.



Ge mig tårtan :)


Liams presenter:
*Sacosäck av oss
*Leksak av oss
*Kläder och leksak av mormor och morfar
*Kläder av farmor och farfar
*Kläder av faster med familj
*En dörrgittarr som det står kom in och stör ej som ska sitta på dörren av farbror med familj
*Pengar av mina grannar i gävle

Igår em blev jag riktigt förkyld och inatt har det varit hemskt :( Men nu börjar jag känna mig piggare. Vi ska på julbord idag så nu ligger hela familjen i soffan och bara tar det lugnt.

Ps: Namnsdag har jag också idag

Ha en fortsatt trevlig dag :)

RSS 2.0