Nu börjar det bli vår..

Nu börjar det bli vår. Igår efter 5 tiden så gick jag och Liam ner till Götene för att handla lite. Det var underbart väder. Solen lös och det var +5 grader :) Hoppas på att det blir varmt idag också när vi ska ut och gå. Inatt har Liam sovit riktigt bra. Han vaknade halv 6 så då fick han mat så nu ligger vi i min säng klarvakna och han snackar som bara den. Jag funderar på om jag ska försöka sova en stund men inte lätt när han låter.

Idag har vi inte planerat så mycket. Blir nog en promenad med Anna och Astrid sen plocka lite här hemma. Kanske dags att ta fram dammsugaren idag.

Ha en trevlig dag :)



Onsdag

Godmorgon

Igår var vi på babycafét och vid 11 skrek Liam som en stucken gris. Han var så trött och vägrade somna men när jag klädde på honom och la honom i vagnen och gick ut så somnade han på en gång. När jag kom hem lyckades jag få i mig lite mat sen var det hans tur. Gjorde inte mycket nytta igår. Hade ingen ork till de så jag och Liam somnade på sängen 1 timme. Var riktigt skönt.

Inatt har han varit lite krånglig. Varit upp 2 gånger. Sen vid kvart i 5 så tog jag upp honom till min säng eftersom han låg och skrek. Nu är vi uppe. Klev upp kvart över 7. Har legat å myst en stund i sängen. Nu sitter han i babysittern och snackar en massa och jag kikar runt lite på nätet. Snart ska jag ta och göra lite frukost sen så blir det att städa lite innan jag ska gå till Götene på unga mamma guppen :)

Ha en fortsatt trevlig dag :)

-5 dagar. Kommer till Gävle på måndag eftermidda :)


Rullat

I torsdags var det ju sprutan för Liam. Jobbigt var det för mig också när han skrek som en stucken gris när dem sprutade in vaccinet :( Han var lite gnällig på dan, så han fick en alvedon.

I fredags så bakade jag bullar och kladdkakemuffins. Mums va goda dem var. Åt bara muffinsarna eftersom jag ska dra ner på allt fikabröd å annat socker. Fick besök av Malin och hennes Mathilda. På kvällen kom Robban hem så blev det kebab och en film.

Lördagsmorgonen så la vi Liam på morgonen och han rullade över till sidan flera gånger. Han börjar bli stor nu. Försökte sedan få se på film, men då vägrade han rulla.

Igår söndag när vi åt frukost la vi honom på rygg på en filt å då rullade han till sidan. De ligger han och gör nu också. Sen var vi till svärmor och svärfar på lunch. Var på eftermiddagen ut till Robbans gudbarn med sen julklapp och tidig födelsedagspresent. Liam fick kläder som han kommer att kunna ha när han är över ett år, men det är bra att få sånt. Sen fick vi låna en våroverall och en hoppgunga som man sätter i dörröppningen. Sen ska vi låna en gåsol av några andra :) Liam somnade vid halv 8 när vi gett han mat och satt honom i stolen för att åka hem. Han vaknade till lite när vi kom hem och han fick en ny blöja men somnade lika fort. Inatt sova han bra. Vaknade kl: kvar i 5 så jag har sovit rätt bra. Han fick mat då sen sov han en timme. Jag tog upp honom i sängen en stund och jag somnade om. Han låg säkert bara och snackade lite :)

Nu sitter jag och äter lite gröt. Vaknade med en sån TRÄNINGSVERK i kroppen. Men bra är de också :) Snart ska jag ge L mat och sen blir det att ta tag i tvätten och lite annat. Får se om jag tar och går till Götene idag. Skulle vara så skönt att komma ut en sväng :) Ska ju ut och röra på mig varje dag :)

Här har Liam rullat från rygg till sidan


Har varit ute på en promenad. Var skönt men blåste lite. Har nyss fått i mig mat så nu äter lillfisen :)

Ska försöka göra lite nytta sen. Är så sötsugen. Har inte ätit nå socker(fika,läsk,godi,chips) på 2 dagar men jag har bestämt mig att jag måste sluta så jag kan försöka bli av med några kg.

Ha en fortsatt trevlig dag :)


Sprutan

Igår var jag upp till Götene för att det var en informationsträff om Småbarnsmat. Vi fick lite lappar med tips och recept. Liam ska börja med småportioner om 1 månad.
När jag skulle gå hem igår var det snöblandat regn. Det var stora flingor. Jag och vagnen var riktigt blöta när vi kom hem. Jag hade glömt regnskyddet :(

Liam vaknade som vanligt kl 6 och ville ha mat. Inte var han trött då så vi har varit vakna, eller vi la oss i sängen å halvsov en timme :) Riktigt mysigt. Inatt har han sovit riktigt bra. Han åt vid halv 10 sen sov han hela natten. :)

Nu ska jag fixa lite frukost sen göra oss klart och vandra upp till Götene för kontoll och spruta på lilleman. Idag får jag inte glömma skyddet till vagne för att det skulle tydligen vara lika skitväder didag också :( Kan ju hoppas att jag klarar mig.


3 månader

Idag är Liam 3 månader. Kan inte fatta de. Imorgon är det 3 månaders kontroll och vaccination. Känns inte roligt när han ska få sin spruta. Hoppas de går bra. :)

Idag vaknade Lilleman kl 6 och då var det bara att gå upp och ge honom mat. Inte ville han somna om. Så de var bara att sätta sig vid datorn en stund och äta frukost. Sen har jag tvättat 2 maskiner, dammsugit, torkat golven och vanttnat blommorna och klockan är bara 9. 
Ja då vaknade lilleman som har sovit en kvart. Han har inte långa sovstunder. Jag som tänkte göra mig klar innan jag ska gå till Götene på en föreläsning om småbarnsmat. Före de blir det en fika med Malin och milian. 

Ha en fortsatt trevlig dag 

Puss och kram 


Storstädning

Hej Hej!

Nu har jag blivit dålig på att uppdatera bloggen igen.
I helgen har jag varit mest hemma.

Lördag:
Vi åkte till Lidköping för att svärmor ville gå på torghandel, men det är bara en massa skit där. Tog en fika innan vi åkte hem igen. På kvällen hade vi en massa folk här på mat och det var riktigt trevligt :)

Söndag:
Det blev storstädning för mig. Hjärtat låg på soffan. Så nu fick jag klart hemma. Idag ska jag dammsuga igen eftersom att det dras in en massa grus hela tiden.
Sen gick vi iväg till ett vindskydd och grillade korv med en massa jägare. Riktigt skönt att sitta där i solen. Var en riktigt underbar vårdag igår :)

Inatt har jag inte sovit så bra, men kan ju inte sova bra varje natt.

Nu ska jag äta klart min frukost sen plocka ordning och slänga på en tvättmaskin. Tycker inte att jag gör ngt annat än tvättar. Jag hade bara några enstaka kläder kvar att tvätta igår men idag är den full igen. Låter som vi är en riktigt stor familj fast vi bara är 3 st. Konstigt.

Ha en fortsatt trevlig dag


12 veckor

Idag blir Liam 12 veckor. Den 9 mars är han 3 månader. Tiden går superfort.
Idag har vi varit på banken. Han var glad nästan hela tiden, eller sista kvarten skrek han som bara den. Det var när jag skulle fylla i alla papperen.
Sen var vi till BVC och vägde honom. Han var 61,5cm och vägde 6030g så han växer så de knakar. När har låg på bänken på bvc var han så glad och skrattade men sen var det inte alls bra när han fick ligga i vagnen igen. På vägen hem så var jag in och handlade lite mat.

Idag på kvällen kom Becca och Mikaela och hälsade på :) Har inte träffat dem sedan jag slutade på campingen i september. Det är över ett halvår sedan. Helt sjukt vad tiden går fort.
Jag fixade tacos till oss sen har vi suttit och pratat om allt möjligt :) Så trevligt.



Nu sitter jag och hjärtat och kollar på Lyxfällan så snart är det dags att sova. Får se vad vi hittar på imorgon och resten av helgen. Han är ledig så de ska blir skönt :)

Godnatt

Mammagruppen..

Om en och en halv timme ska jag och Liam gå upp till Götene på mammagruppen. Vi är nog 8 mammor och alla har pojkar. Inte en enda som har en tjej. Idag på förmiddagen har jag varit rätt slö, men har iaf plockat lite och dammsugit. Prästen kommer hem till oss kl halv 8 ikväll och vi ska planera dopet för Liam :) Dopklänningen har han redan testat. Det var den som jag och min syster hade på oss :)



Nu blir det lite lunch för mig sen så ska nog lilleman ha mat också. Innan jag går så blir det vila och kolla på ett avsnitt av one tree hill.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Puss och Kram från oss :)

1 mars

Igår så hade jag besök av Maria hela dagen. Var upp till Götene och mötte henne. Liam skrek när jag var inne på ica och handlade mat. Men det är ju som vanligt när man står i kassan och ska betala då börjar han skrika. Vi satt och snackade å kollade på tv.
Inatt har Liam varit riktigt duktig. Han har sovit hela natten. Han vaknade kl halv 6 och ville ha mat. Ännu en natt jag sovit skönt :) Hoppas han börjar få en sådanna rutiner nu=)

Idag så låg vi i sängen å myste jag och Liam. Vi gick upp före 8 eftersom det är tisdag och då är det babycafé mellan 9,30-11,30. Idag var han lugn där. Förra veckan var det ordentligt liv på honom. Det var han som skrek mest.

Liam låg på golvet med en tjej på varje sida :) Ett charmtroll är han

Klara Liam Astrid



Efter babycafét blev det en lunch med Malin och hennes Milian. Tacopaj på Elvira. Sen vandrade jag hem för att jag hade en riktigt trött Liam. Han skrek så det var jobbigt att sitta där med honom och en massa folk.
När jag kom hem fick Liam mat sen somnade han. Jag satte mig och kollade på Familjen Annorlunda och Ullared på nätet. Missade båda igår. Sen så går tvättmaskinen i full gång igen. Fattar inte hur den kan bli full på en gång.

Jag tog av lilleman nerspydda kläder och då fick han ligga på magen en stund på skötbordet :)
Han är så goo när han ligger där och flinar. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan äta och sen ska Liam ducha med Robban :)



Matdags för lillkillen nu :)

Här kommer det lite bilder från förra veckan

Molly ligger i vagnen med Liam






RSS 2.0