Framkallning...

Idag har vi bara varit inne. På förmiddagen hann jag med att tvätta, dammsuga och plocka med disk och annat. Sen på eftermiddagen har jag suttit vid datorn och rensat kort. Vet inte hur många jag har plockat bort. Ska försöka framkalla dem. Vet inte hur många de är men tror att jag ska ta allihopa. Kommer kosta en del men de är de värt :)

Nu på kvällen har jag gett L mat och sen har vi duschat. Jag har nyss ätit. Nu håller jag L vaken så länge som möjligt. Han är trött men jag ska trötta ut honom lite mer genom att leka :)

Ha en fortsatt trevlig onsdag :)

Puss och kram


Förkylning...

Ja då har jag blivit förkyld. Täppt i näsan och ont i halen. Inte alls roligt.

Igår var jag in till stan med Catherin och barnen. Kollade runt lite men jag köpte inget. Blev bara en lunch. Behövde inte direkt ngt. Visst skulle jag vilja ha ngt till mig själv men ingen ide nu när jag snart ska gåner några kilon. Ska köpa något till jul iaf. Har inte köpt ngt till mig under hela graviditeten eller jo ett par mammabyxo och en varmare tröja men inget annat så jag hoppas jag verkligen kan gå ner lite så jag kan få ha ngt fint under jul och nyår.
Sen när vi kom hem så fick vi besök av Liams farmor, farfar,faster och kusin.

Inatt har jag vaknat 4 gånger. Var inte de lättaste att somna om heller.
Vaknade av att Liam inte ville sova mer när klockan var halv 8 så de var bara att gå upp. Hade så ont i armen då och sockerdricka i pekfingret men jag hade legat på den armen så länge.
Nu ska jag göra lite frukost sen ta tag i att göra listan. Får väl se om jag orkar att göra HELA idag.

Går in i v.38 imorgon så nu har jag 20 dagar kvar till bf :)


Kom ut nu...

Torsdag:
På förmiddagen kom Catherine och hämtade upp mig och Liam. Vi skulle åka till Skövde för att kolla på skor till småkillarna men det var svårt att testa dem på Liam. Han var så trött så han skrek som bara den. Vi gav upp och gick och åt lunch istället.
Efter maten var killarna så trött så dem somnade i vagnen när vi kollade på kläder. Jag köpte ett par byxor till bebisen och även 2 par strumpor till den också.



Liam och Johannes


Efter att vi varit och handlat följde jag med hem till Catherin och robban hämtade mig där efter jobbet. Liam var så trött då så han somnade på en gång.



Fredag:
Började dagen med ett besök hos barnmorskan och mina värden var bra :) Jag har fortfarande inte gått upp i vikt men magen växer så de är ju bra iaf :)
Jag hade med mig Liam in hos barnmorskan och han skrek nästan halva besöket där inne. När hon skulle mäta blodtrycket och tog av mätaren så började han skrika som bara den. Karborrbandet lät. Han är så rädd för höga ljud.
Sen åkte vi hem till svärmor och svärfar och åt lunch sen var vi hemma och tog de lugnt. På kvällen kom Maria och Andreas till oss och åt tacopaj.





Lördag:
På förmiddagen var vi ut till Robbans jobb för att han skulle fixa en del saker. Åkte sedan vidare till Willys och storhandlade.
När vi kom hem så slappade vi innan vi skulle iväg på middag. Det var en trevlig kväll med riktigt god mat. Var en gryta gjord på hjort =) MUMS.
Vi vandrade hem runt halv 12 och då vaknade Liam. Han fick en flaska sen somnade han om.

Pappa Robban fixade frisyren innan vi skulle på fest =)


Mina 2 ♥


Söndag:
Jag tog en städdag. Det var riktigt skönt att få lite gjort.
På eftermiddagen åkte vi upp till Robbans syster och hälsade på sen på kvällen blev det fuskmat. När jag kom hem ballade min mage ur. Jag fick jätteont :( Kan inte äta sånt skit.
Det blev en tidig kväll och det var riktigt skönt eftersom jag vaknade 4 gånger på natten och var tvungen att gå upp :(

Måndag:
Idag har det varit en BAKDAG hemma hos mig. Började med vaniljbullar, risgodis, citronmuffins och sist kanelbullar så nu är hela frysen full med fika. Nu har jag fika när bebisen kommer. Hoppas ngn kommer och hälsar på då :)
När jag var klar med allt nu på kvällen så var jag helt slut i kroppen. Rygg och svanken var värst. Men nu blir det bara tt ligga i soffan och kolla på Ensam mamma söker :)

Magen nyss. v.37 (36+4)


Bebisen sparkar och bökar och jag har lättare mensvärkar. Sen trycker bebisen neråt så jag hoppas verkligen att den kommer snart.

2 steg..

Nu har Liam tagit sina 2 första steg :)
Sen sätter han sig ner. Inte långt kva nu innan han tar fler tror jag. Han står iaf stadigt länge innan han väljer att sätta sig.

Liams farmor har varit här på en fika och när hon åkte la jag honom. Han behövde verkligen vila.
Jag har nu hunnit torka golven. Äntligen =)
 Skönt att jag fått städningen klar :)
Det som verkligen skulle behövas göras nu är att tvätta fönstren men de får jag se om jag orkar börja med någon dag.

Jippi nu är han vaken. Kunde han inte sova en halvtimme till så jag kunnat fixa till i hans lekrum.
Får försöka göra de med honom nu när han är vaken.

Ha en fortsatt trevlig onsdag :)


19 oktober 2011

I söndags var vi iväg till Skara och åt mat på en Kina restaurang med svärmor och svärfar. Jag var verkligen inte nöjd med maten. Brukar inte klaga på kinamaten, men vissa av dem sakerna som var friterade smakade bränt och sen beställde jag även nudlar istället för ris och dem var vidriga. Dem såg ut att ha varit värmda i micron så jag kommer aldrig äta där igen. Robban tog typ fläskfilé och det kom in 2 bitar kött och lite gurka och tomat på tallriken sen en skål med lite stekt potatis och en kanna med fusk bea sås. De tog dem 180 kr för. Rena rånet. De var samma pris på maten vi åt när vi var i falkenberg på Grand Hotell och då var det en plankstek. Helt sjukt. Jag skulle max betala 50 kr för den skitmaten.
Sen åkte vi hem och tog en fika. På kvällen så blev det en sväng upp till affären där vi köpte lite onyttigt. Kollade på Män som hatar kvinnor sen började vi även kolla på bröllopsfotografen men vi orkade inte se hela.

Måndag vaknade jag och Liam av att det smällde som bara den ute. Dem började att riva taket så de small rätt bra när takpannorna rasade ner. Katten var livrädd och gömde sig och Liam skrek några gånger.
På fm kom Anna och Astrid förbi en sväng. Blev en fika och lite mammasnack.
På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket. Fixade och donade lite.
När hjärtat kom hem kollade vi på Flickan som lekte med elden och åt mat.

Igår tisdag vaknade vi också av att dem höll på med taket men dem kunde bara jobba 3 timmar för sen kom det ett riktigt regnväder som höll i hela dagen.
Vi fick även besök denna dagen. Catherine och Johannes kom förbi så grabbarna fick leka och vi snackade en massa. När dem åkt var Liam så trött så jag kunde bara lägga honom och han somnade på en gång utan protest. Han ställde sig bara en gång i sängen och sen deckade han.
Jag hann då med att äta lunch i lugn och ro så de var riktigt skönt :)
På eftermiddagen så tog jag fram dammsugaren. Det var några dagar sen sist. Ska även göra de idag med + att torka golven. Känns som att det blir en innedag med städning och sånt.
Orkar ju inte göra så mycket nu men man får göra lite i taget.

Till middag igår gjorde jag lasagne och den var populär. Alla åt den :) Jag var faktiskt nöjd för att de vara bra andra gånge jag gjorde den :)
Sen fick Liam sova vid 7 för att han var så trött och det var bara att ge honom flaskan och lägga honom i sängen så sov han.

Jag fick egentid att plocka upp i hans lekrum och sen lägga mig i soffan :) Det var skönt.

Nu har jag och lilleman varit uppe sedan halv 8. Dem har börjat med taket igen. Får se hur många dagar det kommer ta innan de är färdigt. Kanske dem bankar så att bebisen kommer ut :) kan ju hoppas på de iaf.
Jag hade önskat att de var lite bättre väder idag så man kunde ta en promenad men de ser inte ut som de just nu. Grått och trist.
Dags för lite frukost sen ska jag göra lite nytta =) Bäst att göra de nu på fm så kanske man kan göra något roligare sen på eftermiddagen :)

Ha en fortsatt trevlig dag :)


Trött trött och trött

Inatt har jag sovit rätt bra. Bara varit upp en gång och de har varit skönt.
Gick upp vid halv 7 och gjorde en flaska till Liam sen somnade han om och vaknade kvart i 8. Jag hade hoppas på att han kunde ligga med oss och mysa i sängen men de går inte. Han bara ska ner och riva i lådorna med filmerna vi har i sovrummet.
Gick upp och åt frukost sen så har jag gjort de vanliga man gör här hemma. Tar hand om tvätt och plockar upp en massa saker.

Jag har varit riktigt trött idag. Orkar knappt göra något efter lunch. Jag tog och la Liam och mig själv också. Sov lite fram och tillbaka under en timme. Var inte så lätt att göra de när dem började spika upp ställningar runt huset. Den ska byta hela taket på måndag.
Nu har vi ätit lite mellanmål och lilleman sitter och leker.
Är så godissugen men jag orkar inte gå eller cykla 4 km för att handla de.
Bebisen lever rövare i magen. Sparkar som bara den och trycker upp och ner och åt sidorna.
Kan ju vara så att h*n vill komma ut till oss :P

Ha en fortsatt trevlig lördag :)


V.36

Igår gick jag in i vecka 36 så jag är idag i 35+1 :) Snart är Liams syskon här.
Magen idag.
Bebisen är fixerad så nu ska den bara bestämma sig för att komma ut.



Igår kväll var svärmor här och åt pannkakor med oss. Liam fick också pannkakor med grädde och han fick äta med händerna. Det var riktigt roligt tyckte han. Bara pressade in allt i munnen.
När han hade ätit klart så var det bara att lyfta in honom i duschen.



Inatt vaknade jag 2 gånger och var tvungen att gå upp på toa, men jag somnade om nästan på en gång. Liam vaknade 6 så han fick välling sen somnade han om igen. Jag gick upp vid 7 och fixade frukost. Jag skulle upp och lämna ett prov på labb. Tog sedan en fika inne i Götene och då fick Liam sin frukost, gröt.  Han var helt galen när vi satt på fiket. Han härjade och snackade. Det är full fart på honom hela tiden. Efter fikat åkte vi in till stan för att uträtta några ärenden. Jag skulle hämta en "soptunna" som man får på babyproffsen som innehåller en massa prov produkter till bebisar, men den var slut så vi får hämta en annan dag. Sen var jag in på kappahl och köpte en body och byxor som bebisen ska ha när vi åker hem från bb.



Var även och köpte patroner till skrivaren och bytte lampor på bilen.
Sen har vi varit uppe hos svärmor och svärfar och ätit lunch. Blev stekt fläsk och löksås, men de äter inte jag så de blev falukorv för mig och Liam :)

Nu på kvällen så är jag enam hemma. Hjärtat är med grabbarna och har grabbkväll.
Jag orkade inte laga riktig mat så jag tog 2 pannkakor från igår en så kokade jag tomtegröt.
Nu sitter jag och kollar på föräldrarfällan.
Lilleman somnade halv 8. Han var supertrött eftersom att han bara sovit 30 minuter på hela dagen.
Det är så lugnt. Inte ens katten är inne.

Ha en fortsatt trevlig kväll & helg allihopa

Puss och kram

Marknad, Barnmorskan och Bvc

Nu är vi äntligen hemma. Började med att kolla lite på marknaden innan jag skulle in till bm. Köpte inte en enda sak. Inne hos barnmorskan blev det provtagning. Värderna var lite sämre idag.
*Äggvita fanns de så då ska vi göra en odling
*Blodtrycket låg på 120/85 och så har jag aldrig haft förr
*Har inte ökat i vikt, men magen växer och bebisen växer :)
*Hjärtljuden låg på 146 idag och jag tror fortfarande att de är en tjej. Idag skrev vi även förlossningsjournalen och vi skrev vad jag ville ha för bedövning. Blir rygg om jag hinner in och dem kan lägga den. Hoppas på de. Den var underbar :)
Bebisen är fixerad så nu är det bara att VÄNTA!!!

Sen var jag till bvc med lilleman och vägde och mätte honom. Han växer så de knakar.
Längd: 75cm
Vikt: 9540g
Huvud:48,5cm
Jag gissade rätt på längden men vikten var jag helt ute och cyklade på. Var säker på att han vägde över 10 kg.

Sen åt vi lunch och gick ut en sväng på marknaden igen. Köpte inget då heller. Tänkte köpa en tröja till L men de blev inte så.
Handlade mat och nu är vi hemma. Ska ta hand om lite saker. Sätta igång en tvättmaskin och fixa med disken.
Ikväll kommer svärmor och svärfar och äter pannkakor med oss :)

Ha en fortsatt trevlig dag :)


En dag med massa saker att göra...

Nu har jag varit dålig på att skriva igen. Hela 5 dagar sedan sist.
I söndags var det en dag som vi bara var hemma och tog de lugnt och de var riktigt skönt.
Måndag: Jag och Liam var hemma och det blev att städa och plocka en del.
Tisdag: Var också en hemmadag. Jag tog iaf mig ut på en promenad. Kanske inte var den längsta men de var skönt att komma ut 25 minuter. Jag har inte orkat gå för att går jag en längre sträcka så får jag ont :(

Igår morse så satt jag vid datorn och hörde att Liam skrek från hallen. När jag kom ut dit så hade han krypit ner i förvaringskorgen på nya vagnen. Han kom inte ut. Han gjorde så en gång till på dagen och den gången låg katten också där.

Klantigt att krypa in under vagnen.


Vi var hemma på förmiddagen och sen vid 1 tiden blev vi hämtade och åkte till mammagruppen. Liam lekte och härjade som vanligt. Han var riktigt trött när vi kom hem eftersom att han bara sovit i 30 minuter på förmiddagen. Jag gjorde hemlagade köttbullar och det gick hem som vanligt hos mina 2 hjärtan :)♥. Liam fick duscha med Robban sen lekte vi lite med honom så att han skulle bli extra trött. När vi la honom skrek han som bara den i några minuter sen slocknade han. Blir så när han är riktigt övertrött.
Jag gjorde oedning lite morötter, gurka, dipp och vatten och sen kollade vi på 112. Efter de gick vi och la oss. Vi är så trötta på kvällarna nu, men de är rätt skönt också för att jag vaknar mellan 1-3 gånger varje natt och måste gå på toa. Inatt vaknade jag 00,40 och 04,45. Sista gången var det lite svårare att somna om. Hjärtat låg på rygg och snarkade. Jag lyckades få honom att vända sig och då somnade jag om igen. Bebisen har sparkat och bökat som bara den när jag vaknat. Har nog aldrig varit så vild förr. Den kanske vill ut. :) Kan vänta iaf 2 veckor till så jag slipper vara kvar så länge på sjukhuset.

Klockan 6 vaknade L idag och fick välling sen så klev vi upp kvart i 8. Rätt skönt att han somnar om. Idag låg han och pratade en stund innan han somnade.

Nu ska vi äta frukost, sen blir det ett besök på marknaden i Götene och barnmorskan och 10 månaderskontroll med Liam. Det är fullt upp där idag. När vi kommer hem så blir det nog att lägga oss och vila en stund sen ska jag även ta och tvätta lite och ta hand om rentvätten.¨

Ha en fortsatt trevlig dag =)

Puss och kram från oss.

 

 


 


Fin höstdag

Idag är det en fin höstdag och vi får se vad vi hittar på idag. Just nu ligger hjärtat och sover eftersom han kom hem kl halv 9 i morse. Han är trött nu och Liam skrek som en galning när jag försökte lägga honom inne i sängen så han skulle sova middag. Han vägrade så de var bara att gå och sätta honom i lekrummet. Det kommer att bli en jobbig dag nu när han inte har sovit något på förmiddagen. Han kommer vara extra klängig. Funderar nästan på att stoppa honom i vagnen och gå en sväng om orken finns.

Jag börjar bli rikigt trött nu så de skulle verkligen vara skönt om bebben kommer snart.
40 dagar kvar till bf♥
Har inte ens packat bb väskan så de kanske är dags att snart börja göra de :P

Ha en fortsatt trevlig lördag :)


Fredagsmys

Svärmor ringde mig vid 11 och frågade om jag ville följa med och äta lunch hos Liams faster.
Det var klyftpotatis och fläskfile i en sås. Det var riktigt gott. Liam var det som vanligt full fart på. Han ville inte sitta still. Ner på golvet, upp i knät och de gjorde han ett x antal gånger. Sen så kröp han runt på golvet inne på restaurangen. Folk bara flinar när han kommer och kryper runt :)

Sen åkte vi och handlade. Jag köpte med mig en cola och dipp. Morötter och gurka hade jag redan hemma så nu sitter jag ensam och har fredagsmys och kollar på Black Jack :)




Den här bilden är tagen nu på kvällen och jag är i v.34+1 (v35)
Bara lite mer än 5 veckor innan H*n är beräkna att komma ut.
Vi längtar så efter Liams syskon :)



Imorgon bitti kommer hjärtat hem och då blir det en hemmadag.
Han kommer nog sova några timmar så då ska jag och roa lilleman. Är de fint väder så blir det en promenad.

Ne jag ska återgå till filmen :)

Ha en fortsatt trevlig fredag kväll. Det ska jag och den sparkande bebisen iaf ha :)



Regn+blåst = Städ dag

Idag är det verkligen inget roligt väder. De blåser som bara den och regnet står som spön i backen.

Liam sov till klockan nästan var halv 8 idag så jag tyckte att det var onödligt att ge honom välling så de blev gröt istället. På morgonen har vi lekt lite och sen har jag dammsugit och torkat golven. Skönt att få sånt gjort. Andra tvättmaskinen går också sen finns det som vanligt hela sängen full med ren tvätt som ska vikas. Så jag vet vad jag har att göra idag.
Nu blir det att äta min "frukost" och vänta på att golven ska torka. Skulle vara skönt att lägga sig en stund och vila. Har fått halsbränna nu igen så de är inte roligt :(

Ha en fortsatt trevlig dag


Trött i huvudet...

Idag var jag så duktig och lagade hemlagade köttbullar och potatismos. Blev fusksås till de men har ju gjort näsan allt själv. Till de blev de även lingonsylt och saltgurka.

Det blev riktigt gott och de tyckte Liam också :)

Nu är jag så trött i huvudet. Liam har skrikit en massa hela dagen och nu har han härjat i snart 20 minuter. Han är så trött och då skriker han tills han somnar.
Så fort han somnat ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Det är något nytt program som heter Drömmar om ett barn på 3:an sen blir det lyxfällan och sen sängen.

Saknar  hjärtat ♥.

Tycker inte om att sova själv :( Så mörkt ute nu men bor ju på en gård så det är 3 hus me endå är de kusligt. Det knäpper ibland i väggarna och man hoppar till ibland.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

 

 


Rörigt..

Det är bara rörigt om vad de var som var fel när jag hade sån smärta i 5 dagar. Det verkar nu som att det inte är foglossningar heller :S Jag fick iaf med mig ett band som jag ska ha när jag är ute och går. Sjukgymnasten pratade om att de kan vara ngt med tarmarna men vad skulle de vara. Får se om de blir ngt mer isf får jag kontakta förlossningen igen och åka in på kontroll.
Finns ju inte mycket plats kvar i magen nu så bebisen trycker väl på alla organen. Idag har det varit full fart inne i magen. Massa sparkar och bökande.

Nu har jag och Liam ätit lunch och lekt lite. Jag ska försöka göra lite nytta idag. Plocka undan och vika tvätt, imorgon blir det att ta fram dammsugaren och skurmoppen och göra fint :)

Ha en fortsatt trevlig torsdag :)


jenny

Om 2 timmar ska jag till sjukgymnasten och se vad de är som är fel och varför jag får så ont. Sen ska jag och Liam till öppna förskolan och leka med dem andra barnen.

Det blir en uppdatering i eftermiddag.

Idag har jag namnsdag, det är Jenny och pappa fyller 55 år. Synd att vi inte kan vara i Gävle och fira födelsedagen med honom :(


v.34

Nu är jag i vecka 34. Mindre än 6 veckor kvar. Imorgon går jag in i v.35.

Är det en tjej eller kille? Jag tror fortfarande att de är en liten tjej där inne :)

Bilden är tagen idag och då är jag i v. 33+5 :) (v34)






Ullared 30/9-1/10

Fredag morgon åkte vi hem till svärmor och svärfar och åt frukost och lämnade Liam, sen åkte vi mot Falkenberg där vi skulle bo på fredag kväll. Vi stannade och åt lunch på vägen och sen blev det en toapaus också med glass.

Utsikten från rummet :)



När vi kom fram till Falkenberg checkade vi in på Grand Hotel. Robban köpte en öl och sen la vi oss och slappade en stund. Rätt skönt att vara barnfri, att kunna lägga sig på sängen utan att någon kommer och klättrar hela tiden.
Vi var 3 par som skulle på Ullared och de sista paret kom halv 8 och 8 skulle vi äta.
Jag var väl inte riktigt nöjd med min mat. Förrätten var vitlöksbröd och de var gott men sen åt jag en hemlagad hamburgare och den var inte alls bra.
Kl 10 gick vi och la oss. Jag hade svårt att somna. Jag vaknade mitt i natten och frös som bara den. Vet inte vad de var med mig. Vet att jag hade feber dagen före så de kan vara att jag hade de på kvällen också. Jag gick in och duscha och satt säkert där i över en halvtimme. Sen somnade jag en stund och sedan vaknade jag av att jag var helt blöt. Bara rann om mig. Det var inte alls roligt men sen mådde jag riktigt bra under hela dagen. Jag har haft så ont i magen så jag knappt kunnat gå men kände knappt av de. Det var bra att de var så annars hade jag ALDRIG fixat en dag där inne.

När vi kom till parkeringen på ullared så fanns det parkering. Vi tog 2 kundvagnar och sedan var det bara att gå in och shoppa. Förra året fick vi stå i kö i över 1 timme.
Vi köpte:
*Kläder till Liam(Overall, byxor,tröjor,halspoolo)
*Kläder till Robban
*Lite kläder till en kompis
*Julklappar till Liams kusiner
*Nya nappflaskor
*Våtservetter
*Frotelakan + lakan
*Filmer
*Tavlor
*Handdukar
*och en massa andra saker

Overallen


Fleaströja


Lite blandade tröjor. 3 Alfons pike, Alfons body och en golftröja som pappa Robban valt till Liam. Nu har dem en lika :)


3 par byxor


Mjukisdress Alfons


Vi åkte hem på lördagen men de blev så sent så vi hämtade inte Liam. Var skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Vi sov tills klockan 8 och det var underbart :)
Åkte sedan och hämtade lilleman och fick frukost.
Måndag:
Blev ett besök hos barnmorskan. Svärmor skjutsade upp mig eftersom att jag inte kunde cykla. Bebisen hade riktigt fina hjärtljud och jag växer. Hade gått lite under mittenkurvan men de kommer att stiga igen. Jag bokade även in en tid hos sjukgymnasten så dit ska jag på torsdag.

Tisdag:
Blev en dag då jag tvättade och städade. Hade ingen värk så jag hann tvätta allt i tvättkorgen och plocka upp och ta fram dammsugaren.

Onsdag:
Idag så har jag varit hos tandläkaren. Inte något som jag gillar. När jag låg där i stolen så blev jag kallsvettig och såg lite suddigt så jag fick sitta upp en stund och dricka vatten. Det blir så om jag ligger på rygg ibland. Jag får inte göra röntgen när jag är gravid men hon hittade 4 små hål i nedre käken på tuggytan men det är nog för att jag har en tandskena som de kan samlas bakterier i. Har inte haft ont. Den 9:e fick jag en ny tid och då ska vi göra en röntgen sen boka in en tid för att laga dem små hålen.
När jag kom ut från tandläkaren så kom liam krypande mot mig och sa mamma :) Han är så go min lilla plutt.

Stora killen sitter på en stol och leker med pusslet hos tandläkaren.






Mums va gott de är med banan




Idag blev pastagratäng med bacon, morötter och broccoli.



Nu på kvällen har jag suttit och kollat på bonde söker fru.
Blir sängen snart. Imorgon sjukgymnasten och sen öppna förskolan :)

Ha en fortsatt trevlig kväll

Puss och kram






Foglossningar...

Nu har vi nog kommit fram till det att jag har nog inte fått urinvägsinfektion utan FOGLOSSNING. Min barnmorska sa att jag skulle ringa till en sjukgymnast och boka en tid men dem svarade inte idag så jag får försöka imorgon igen. Mamma läste även i läkarboken och när man är omföderska och väldigt tätt är det lätt att få foglossning i slutet. Inte skojj alls men hoppas de blir bättre. Jag har iaf inte haft lika kraftiga som dem andra dagarna. Ibland kommer det kraftiga sen är det lugnare. Dem sa även åt mig att fortsätta med antibiotika kuren jag börjat med.

Idag har jag iaf tagit hand om lite disk, tvättat och plockat med lite saker. Tänkte packa upp alla kassarna från Ullared men de får jag göra imorgon. Har en sambo som kom hem från jobbet och var riktigt dålig. Han frös som bara den :( EN varm dusch tog han sen så nu ligger han nerbäddad i sängen. Jag har gett L mat och sen har han fått duscha för andra gången idag. Han blev så arg när Robban duschade så jag släppte in honom en stund. Nu leker han och klättrar på mig.
Jag sitter och funderar på vad jag ska äta idag :S Något måste jag hitta i kylen eller frysen.

Ha en fortsatt trevlig dag så ska det komma lite bilder från shoppingen i ullared :)


Ajajajajaj

Aj aj aj vad jag har ont. Kan knappt gå. Antibiotikan mot urinvägsinfektionen verkar inte fungera. De släpper inte. :(
I helgen har vi varit i Ullared och är jag piggare imorgon blir det ett inlägg och lite bilder :)

Lägger mig i soffan och tar det lugnt...


RSS 2.0