Förlossningen

Igår kväll så var min mage riktigt spänd och bebisen bökade som bara den.
Ibland gör dem sparkarna ont.
Inatt så vaknade jag runt 3-4 tiden och hade sån smärta i hela magen och ryggen. Blev inte bättre av att bebisen sparkade. Jag sov knappt något.
Kl 6 vaknade Liam och jag pinade mig ihopkrypen upp och gjorde välling, sen så fick han den och jag ville att han skulle somna om men de gick inte. Så jag fick gå upp. Värken gav sig inte så jag satt och väntade på att klockan skulle bli 8 så jag kunde ringa till min barnmorska. Dem hade stängt idag men som tur var när jag ringde var hon in där en snabbis. Hon tyckte att jag skulle ringa förlossningen så jag fick komma in och dem kolla på mig.
När jag kom in kollade dem blodtrycket och de var bra, pulsen var lite hög men de var för att jag var stressad och orolig. Gjorde även en CTG kurva och bebisen mådde bra. Urinprovet var inte alls bra. Fanns äggvita och vita kroppar tror jag de var så Urinvägsinfektion har jag åkt på så nu får jag gå på behandling av antibiotika i en vecka. Jag har knappt ätit idag. 1 banan, 2 glas blåbärssoppa och en macka och försöker få i mig vatten.
Riktigt jobbigt är de när jag knappt kan bära och går verkligen som en myra. Ibland får jag gå ihopkrypen för att jag har så ont :( Sitter jag på golvet så är det riktigt svårt att ta sig upp :(
Jag och lilleman har vilat mellan 1-2 timmar så de var skönt men jag hade verkligen behövt 2 till. Nu vill han leka och jag kan knappt göra de med honom. Känns inte alls roligt att ha de såhär.Jag kan knappt bära honom :( Bläää vilken pissdag...
I slutet av den här graviditeten har det bara varit jobbigt. Vill att "hon" som jag tror att de är ska komma ut. Jag har nu tagit en alvedon och ska försöka vila så mycket som möjligt fast Liam sitter och leker. Tur att han kan roa sig själv ibland.
Imorgon åker vi ner till Falkenberg och lördag Ullared. De har jag verkligen sett fram emot så jag hoppas verkligen att jag inte har ont då.

Nu är klagoinlägget slut.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll :)


Uppe med tuppen...

Idag fick jag verkligen INGEN sovmorgon. Liam vaknade inatt hörde jag men sen somnade han om. Klockan kvart över 6 gick jag upp och gjorde välling och ville att han skulle sova en stund så jag fick sova mer, men nej de gick inte. Robban höll på att duscha, göra frukost å sånt innan han skulle till jobbet så då var det en pigg Liam som stod i sängen.
Det var då bara att kliva upp. Nu sitter han snällt och leker på golvet.
Idag blir det att fixa lite hemma sen så mammagruppen senare på eftermiddagen.
Har lite ont i magen också. Mensvärk typ. Kan vara förvärkar som spökar. Bebisen har varit riktigt vild igår kväll och det har varit en del fart idag också på H*n.

Ha en fortsatt trevlig onsdag


Slöödag..

En glad kille klättrar bland sina kuddar och leksaker



Söt lr?


När man inte får låna mammas kamera ser man ut såhär...



Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket. Lekt med Liam, tvättat och suttit en massa vid datorn. Har även gjort en pastagratäng :) RIktigt gott.

Nu sitter vi och väntar på att stora hjärtat ska komma hem och sen ska jag lägga de lilla hjärtat om en stund, men ska försöka få honom trött först :)

Ha en fortsatt trevlig kväll



Kraftig sammandragning..

Idag tidigt på morgonen fick jag en kraftig sammandragning som satt i runt 15 sekunder. Den gjorde riktigt ont..Jag cyklade upp till barnmorskan så hon fick känna och bebisen ligger väldigt långt ner. De har jag känt att den gjort länge. Sen passade vi på att kolla hjärtljuden och de var på 163. Full fart på den lilla krabbat som jag tror är en tjej :)

Var sedan på babycafét och Liam var rätt lugn för första gången. Det brukar vara han som härjar och hörs men de var de inte idag.
När vi cyklade hem så somnade han och jag lyckades få av honom kläderna och  lägga honom sen sov han 1 timme. Då hann jag äta mat :)
Nu är han vaken och har ätit så nu får man roa honom lite. Jag ska försöka göra lite nytta också.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Puss och kram

50 dagar kvar..

Idag är det 50 dagar kvar tills bebben är beräknad. Tiden går så fort.
I går kväll så var jag så trött. Somnade på soffan när klockan var halv 9 och vaknade 9 så de var bara att gå och sova.
Liam vaknade klockan 6 så han fick en flaska välling sen somnade vi om och vaknade efter 8.
Idag har jag inte gjort mycket. Anna och Astrid har varit här och fikat en sväng innan lunch. Liam hade inte sovit något på förmiddagen idag så han fick mat och sen la jag honom. Han somnade nästan på en gång. Hörde att han skrek för en stund sedan men nu sover han nog igen. Bara bra om han sover en stund till tycker jag. Funderar på om jag ska lägga mig en stund på sängen. Känner mig lite halvseg idag.
Bebisen bökar en del. Känns ibland som den trycker neråt och den ligger med huvudet neråt tror jag. Får se vad dem säger på nästa undersökning.
I helgen väntar ett besök på Ullared. Ska köpa lite saker till bebisen och även lite kläder till Liam. Ska försöka hitta lite julklappar och presenter till honom. :)

Ha en fortsatt trevlig måndag :)

Puss och kram


Fullt upp...

Nu har jag inte bloggat sedan den 13 september. Det har varit fullt upp. Massor att göra.
Förra lördagen så åkte vi upp till svärmor och svärfar och hjälpte dem med att köra in all ved, sen var det hem och duscha och göra oss klar inför 35+35 års kalas. Det började med att vi fick en fördrink sen var det tipsrunda. När alla kommit tillbaka så blev det bröllop. Riktigt fint och enkelt var de.
Det blev sent på natten så vi var trött på dagen. Vid 3 tiden på söndagen var vi på kalas hos Liams kusin Saga om fyllt 2 år.

Måndag den 19:e var jag hemma och tog det lugnt. Städade och tvättade lite men de var mest slappande.

På tisdag så var jag hemma. Bakade 2 sorters bröd. Riktigt gott blev de.
På kvällen kom mamma och pappa ner och skulle stanna 2 dagar :) Det var roligt att träffa dem igen. Var ju ett tag sedan sist.

På onsdag så vaknade Liam tidigt och vi gick upp och åt frukost. Vi hade även bjudit över svärmor på frukost. Hon skulle följa med oss in till Lidköping och shoppa lite. Vi åkte in till stan och där letade vi efter en overall till Liam men vi hittade ingen så de är bara att leta vidare, men vi hittade en fin höstjacka, vantar och mössa till honom. Behöver ha de när vi cyklar.
Sen åkte vi och storhandlade. Hela barnbidraget gick för att storhandla.
Åkte sedan hem och lagade mat och bara hade en myskväll.

Torsdag fm åkte vi in till Skara och kollade på lite saker. Jag köpte ett par raggsockar sen blev det lite bra att ha saker från ÖB också. Åkte sen in till Götene och åt på Arla restaurangen där ♥ syster jobbar. Alltid bra mat där.
Mamma och pappa åkt hem på em så de blev tomt men hoppas dem kan komma ner snart igen :)



Fredag var Robban ledig så vi var upp till Götene och uträttade lite ärenden. På kvällen hade vi fullt hus här hemma. Svärmor, svärfar, Liams faster, hennes sambo och kusin. Vi lagade mat och hade fredagsmys.

Lördag morgon så åkt Robban iväg och skulle jobba på rallycross och jag var hemma med lilleman. Runt 10 tiden kom svärmor och hämtade oss. Följde med hem till dem och där var även Liams kusin. Jag hjälpte till med att köra in husvagnar. Dem hyr ut platser till folk under vintrarna så vi körde in 6 husvagnar på logen. Sen åt vi lunch, fikade och bara tog det lugnt. Robban kom och hämtade mig och Liam efter 8. Jag satt och spelade lite skippo med svärmor och svärfar. Jag vann dem 2 första gångerna :) Riktigt roligt.

Liam hjälper farfar med veden


Idag söndag hade vi hoppats på sovmorgon men de kunde vi ju glömma. Liam ville inte sova så de var bara att gå upp eller jag låg kvar lite längre när ♥ gick upp.
På fm så har jag städat och tagit hand om all ren tvätt så nu ser de rätt okej ut hemma igen.
Lunchade hps svärmor och svärfar igen. sen så åkte vi hem och jag bakade en äppelpaj för att Robbans bror skulle komma och fixa trådlöst bredband till oss.
Sen har vi inte gjort så mycket mer. Bara varit hemma och slappat. Sitter och kollar på tv nu. Ska se de nya serien med Robert Gustavsson kl 20.00 :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Magen idag v.33
(I torsdags gick jag in i v 33)
Bara 51 dagar kvar tills beräknad förlossning :)


Nu börjar jag bli riktigt stor


Blåsväder...

Igår så var det en hemmadag. Jag plockade ordning en massa saker och dammade ett skötbord som vi har fått som vi ska ha på övervåningen. Sen var det som nästan varje dag att ta hand om tvätten. Blir ju fullt i korgen på en gång. Jag tycker jag inte gör ngt annat än tvättar.
På em så tog vi cykeln upp till Götene och handlade lite saker sen hem igen och baka en äppelpaj. Vi fick sedan besök av en gammal jobbarkompis från de stället jag jobbade förra sommaren.

På kvällen var det lugnt. Slappade i soffan efter att jag lagt Liam.

Idag var vi uppe tidigt. Liam var inte så sugen på välling och ville inte somna om så jag har hunnit med att göra lite saker ;) Tvättat å börjat städa. Ska ta fram dammsugaren när Liam sover och sen skura golven. Går ju inte att göra när han är vaken.
Är ju inte alls något roligt väder idag. Blåser som bara den och regnar.

Nu ska jag fortsätta göra ngt, men vet inte riktigt vart jag ska börja.

Ha en fortsatt trevlig dag :)


Det blev en vagn idag..

Idag har det varit en dag som vi varit ut och åkt. Vi åkte först och hämtade ett skötbord som vi fick gratis av ett par kompisar sen fick vi även med en pulka också. Bara tacka och ta emot allt vi kan få :)
Efter de så åkte vi iväg och kollade på vagnen. Den var ju lite solblekt och dem har hund så de finns lite lukt i den och det kände jag när jag kom hem. Jag ska försöka göra ren den ordentligt och hoppas det finns något medel som tar bort lukt.
Dem skulle ju ha 3900 kr och jag ville betala 3500 kr men de gick dem inte med på så de blev 3700 kr. Jag behövde ju verkligen ha en nu eftersom man vet ju aldrig om bebisen bestämmer sig för att komma ut tidigare.

Åkte sedan till donken och åt innan vi åkte hem till svärmor och svärfar och lämnade Liam. Vi skulle åka och dela ut reklamblad så de hade bara varit jobbigt för honom att åka bil. Vi hade ju varit ut och åkt hela dagen. Jag kände de nu när jag kom hem att jag fick ont i höft och rygg men de är för att jag suttit länge.
Nu när vi kom hem så har jag mixtrat med vagnen. Det är många delar som man kan sätta dit och ta bort. Det beror på hur man ska ha vagnen.

Nu ska jag ta och lägga mig så får vi se vad som händer imorgon. Regnar det så blir det en städdag. Det behövs igen. Fattar inte hur de kan bli så smuttsigt på en gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Puss och kram

Morgon mys i sängen..

Morgonmys i sängen med Liam fungerar ALDRIG. Han vill absolut inte ligga still. Han ska bara flaxa runt hela tiden så de går inte.
Han somnade rätt sent igår men han sov fram tills halv 7 sen fick han välling och somnade om på en gång. Kl 8 gick vi upp för då hade han sovit klart.
Nu har jag ändrat priset i min annons på vagnen från 7000 kr till 6500kr men kan prutas vid snabb affär och sen så har vi lekt lite men nu är det dags att plocka fram lite frukost. Får se om jag köper vagnen idag eller inte. Hoppas bara den inte är för solblekt bara :( och ett skötbord ska jag också hämta.

Ha en fortsatt trevlig söndag :)


Vagn..

Idag har jag hunnit med att göra lite nytta. Var upp på övervåningen och fixade. Det är fullt med saker i 2 rum och där ska vi ha vårat sovrum och Liam ska få ett eget och det ska vi hinna göra innan den andra bebisen kommer. Jag kan inte förstå hur vi ska hinna med de.
Det är så mycket saker som är robbans och hans syster så dem grejjerna kan jag inte flyttta runt, men allt mitt har jag placerat in i skrubbarna / förvaringsrummen vi har där uppe.

Liam har sovit 2 gånger idag men det blev inga långa stunder. Han är riktigt grinig och klängig fortfarande och det har han inte varit på jättelänge så jag undrar vad de är för fel...

Jag har hittat en vagn som jag letat efter och den finns i Skövde och den skulle dem ha 3900 kr för. Det var en 08 och det tycker jag är för dyrt. Kollat runt på nätet vad dem kostar så hittar jag bara 09-10 och dem ligger på ca 3500-4500 kr. Så får se hur den ser ut. Hoppas den är i bra skick och att den inte är så mycket solblekt då köper jag den. Nu vill jag bara bli av med min vagn och den har jag sänkt till 6500 kr.



Vi får väl se imorgon om jag köper den :)
Helst vill jag ha en ny men de har jag inte råd med.

Ha en fortsatt trevlig lördag


Kille eller tjej

POJKE OM:

din bebis hjärta slår med mindre än 140 slag/minut ( Har varit de en gång)

du bär magen "framåt" (Svårt att säga men jag tycker att den är rätt mycket framår)

• du bär bebisen långt ner

• du blir vackrare under graviditeten

du inte var illamående de första tre månaderna

• högra bröstet är större än det vänstra

• dina pupiller utvidgas när du tittar på dig själv i spegeln minst en minut

• du vill äta salt och proteinrik mat, som ost och kött

dina fötter lättare blir kalla

• du gör en pendel av din vigselring och en bit tråd, hänger den över magen och den svänger i cirklar

• du får torr hy

• du lägger din ålder då du blev befruktad till numret på månaden du blev befruktad och svaret är ett jämnt nummer

• du fått tjockare och blankare hår under graviditeten

• håret på benen växet fortare under graviditeten

• du lättare får huvudvärk

• du sover med huvudet mot norr

• du spontant visar händerna med handflatan nedåt ifall någon ber att få se dem

du sover på vänster sida(Sover på både vänster och höger)

• din urin är klargul (Lite osäker)

• du var den mest aggressiva parten under sexakten då du blev befruktad

• du luktar starkt från hela kroppen då du ätit vitlök

• om ditt förra barns första ord vad "pappa".
FLICKA OM:

din bebis hjärta slår fortare än 140 slag/minut

du är rund runtom, inte bara framåt

du bär bebisen högt(ganska högt tror jag) 

du inte alls blev vackrare under graviditeten(ingen aning de kan jag inte svara på)

• du var illamående de första tre månaderna (NEJ inte alls. Nu i slutet har jag varit lite illamående, yr å trött)

• vänstra bröstet är större än det högra

• dina pupiller inte utvidgas när du tittar på dig själv i spegeln minst en minut

du vill äta sötsaker som juice, frukt och godis

• du gör en pendel av din vigselring och en bit tråd och den svänger från sida till sida när du håller den över magen (Ska testa)

• din hy är mjukare än vanligt (Kanske lite)

du är mer känslosam än vanligt

• du spontant visar dina händer med handflatan uppåt om någon ber att få se dem

• du var den mindre aggressiva sexpartnern när du blev befruktad

• du inte luktar starkt efter att ha ätit vitlök

du lägger din ålder vid befruktningen till numret på den månad du blev befruktad och svaret är ett udda tal
(Jag är 23 år+2=25 =udda tal)
ditt hår blivit tunnare och mer glanslöst under graviditeten

du sover på höger sida(sover olika, kan inte ligga still)

• du sover med huvudet mot söder

• din urin är mindre klargul (Lite osäker)

• ditt förra barns första ord var "mamma". (Japp de var Liams första ord ;) )

Jag är inne på att de är en TJEJ när jag kollar på punkterna. Är osäkra på en del så dem är inte understrykna. Dem som är understrykna är de som jag har märkt av.

Nu är det dags att sova. Man vet ju Aldrig när Liam vaknar imorgon. Kan gissa på klockan 5 eftersom han inte har ätit ngn välling innan han somnade idag.


Fredagsmys

Jag tog Liam på cykeln och åkte upp till Götene och netto och handlade Dumle, Gott & Blandat, morötter och kopparbergs päroncider. Den är så god. (Alkoholfri är den också). Det börjar bli jobbigt att cykla nu också för att magen tar i. Men skönare att cykla än att gå. Får sammandragningar när jag går långa sträckor.
När vi kom hem så blev det potatismos, köttbullar, gräddsås, lingonsylt och saltgurka. Liam åt också de och det är nog hans favoritmat tror jag.

Efter maten fick han bada och duscha och det är nog de bästa han vet. Han är helt galen.



Lilleman vill gärna klättra på diskmaskinen.



Nu ligger jag själv i soffan och kollar på idol. Lilleman fick gå och lägga sig eftersom han var så trött. Han skrek och skrek, men när jag gick mot sovrummet somnade han på min axel. Nu får jag se hur det kommer att vara inatt när han inte ätit någon välling. Hoppas han sover HELA natten.

Ha en fortsatt trevlig kväll och trevlig helg.

Molly lånade Liams stol


Redan 9 månader...

Jag kan inte fatta att våran lilla plutt redan är 9 månader. Tiden går så fort och snart är hans syskon här. Bara 9 veckor kvar.
Idag så skulle vi lämna in bilen på servic kl:7 så de var bara att gå upp 6, men Liam vaknade när klockan bara kvar kvart över 5. Han fick ligga hos mig en stund men han somnade inte om så han fick ligga i sin säng. Hade varit mysigt att ha honom med oss men de går inte pga att han klättrar över oss och då ramlar han säkert ner på golvet. Det vill jag inte ska hända.

Åt frukost och sen fixade jag till oss. Vi lämnade bilen och sen fick vi vänta på att hälsocentralen skulle öppna kl 8. Jag skulle lämna ett blodprov. Jag hade även ett ärende till tandläkaren och det var bra att dem öppnade halv 8. Då gjorde jag en överflyttning från Gävle ner hit. Fick även en tandläkar tid i oktober.

Efter provtagningen så skulle vi till apoteket och där fick vi vänta på att dem skulle öppna, men det var bara 10 minuter. Det har bara varit en massa väntan idag.

Sen var jag, hjärtat och lilleman och fikade. Daniel kom också in och tog en fika med oss.

Sen så har vi inte gjort så mycket mer idag. Hämtade bilen och ätit lunch. Robban har åkt iväg till Trollhättan idag och ska spela på någon fest.

Liam blev getingstucken idag också. I fingret, stackars liten. Vi fick ut taggen och spolade kallt. Han är fortfarande lite svullen men de ser ut som de är påväg att gå ner. Han har varit lite grinig och legat å halvsovit på mig men jag la honom i sängen och han somnade nästan på en gång. Trött var han så hoppas det blir 1 timmes sömn för det behöver han idag.

Jag sitter och funderar på om jag ska cykla ner till Götene och köpa mig lite fredagsmys. Jag är ju själv ikväll så något gott måste jag äta =)

Ha en fortsatt trevlig fredag :)

Puss och kram

Här är han bara några timmar gammal
Tänk att det var för 9 månader sedan


Soffläge

Har inte hunnit med att göra så mycket på eftermiddagen. När jag satte mig och började fixa med papperen så vaknade Liam och då var det bara att packa ihop allt och ta hand om honom.
Vi fick fika besök av Anna och Astrid. Dem satt och skulle ha samma leksak. Det såg riktigt roligt ut. Liam hade den, Astrid tog den och så höll dem på jättelänge. Lyckades få med de på film.

Sen när dem åkt så la jag Liam för att han var trött. En halvtimme och sen stod han och skrek. Han har varit riktigt kinkig hela kvällen. Ingen aning vad de var för fel idag. Han fick mat vid halv 6 när jag åt sen blev det ett litet bad innan det var dag att fixa en flaska och sova. Han gnällde en stund innan han somnade när klockan var 7.

Sen har jag suttit vid datorn och lagt upp min vagn på blocket. Hoppas verkligen att jag blir av med den. Sen ska jag hitta en ny också och det är inte de enklaste. Finns massor av den jag vill ha men inte någon i närheten. Hoppas de kommer ut någon snart, annar får jag åka lite längre.

http://www.blocket.se/skaraborg/Emmljunga_Edge_Duo_combi_10_35932857.htm?ca=13&w=1
Här är annonsen. Vid snabb affär kan priset diskuteras :)

70 dagar kvar till beräknad förlossning :)

V.30 med Liam


V.30 med bebis nr 2 :)
Jag ser höggravid ut nu


Nu sitter jag i soffan med fötterna på bordet och datorn i knät och kollar på bonde söker fru. Det är också full fart i magen. Tror bebisen gör volter idag :)

Ha en fortsatt trevlig kväll

Puss och kram

Regn, regn och regn

Idag är det inte roligt väder. Det regnar och är grått men det är en bra dag för att städa. Inte för att de är så roligt men de måste ju göras. Jag har hunnit göra en del nu på morgonen.
*Tvättat
*Dammsugit
*Torkat golven
*Vattnat blommorna
När jag tar fram dammsugaen så skriker Liam. Han gillar inte den. Katten är lika rädd för den.

Nu är det bara att börja beta av alla punkterna som finns på " ATT GÖRA LISTAN" . Passar på att börja rensa papper och sätta in de i pärmar nu när han sover. Annars är han bara där och pillar.

Ha en fortsatt trevlig dag


Sångstund på babycafét

Igår måndag var det en hemmadag. Det gick inte att gå utanför dörren. Regnet vräkte ner hela dagen så jag passade på att städa lite när Liam sov på förmiddagen. Hann med att dammsuga när han sov sen vaknade han såklart när jag skulle ta och torka golvet.
När han sov på eftermiddagen så var jag trött så jag låg en stund och kollade på tv.
Den dagen hände de inte mycket hemma hos oss.

Inatt har vi alla sovit dåligt. Liam vaknade två gånger och jag med, men de är ju något jag gör varje natt. Sen drömde jag och skrek något. Robban frågade vad de var och jag sa att de var en dröm sen somnade jag om.

Liam vaknade sen när klockan var halv 7 när Robban skulle åka till jobbet. Jag gjorde en flaska till honom sen fick han sova en stund till. Jag gick upp 8 och åt frukost och fixade till mig innan jag väckte honom så han fick frukost och kläder.

När klockan var 9 tog vi cykeln upp till Götene för att gå på babycafé. Idag var det riktigt mycket folk. Många nya som jag aldrig sett.
Sångstunden var trevlig men Liam var trött men han klarade hela och tyckte nog de var roligt. Han skrattade iaf när vi gjorde vissa saker och sjöng.
Klockan 11 cyklade vi hem och han somnade i cykelsitsen. Jag lyckades bära in honom till sängen utan att han vaknade. Två timmar sova han sen så jag hann göra en massa saker. Städa och äta lunch :)
Sen har jag fortsatt att städa och rensat i papper. Det är inte så lätt att göra de när man har en liten kille som ska pilla på allt. Jag ska fortsätta lite ikväll med dem om jag orkar annars får jag fortsätta imorgon. Det skulle ju inte vara så fint väder då.
Dammsugaren och moppen ska fram imorgon sen är det riktigt fint hemma.

Magen idag v.29+5 (v30)

Börjar att bli en rejäl kula nu.





Lite info om v.30

Nu börjar det bli viktigt att tänka på hållningen. Barnets tyngd kan kännas som den försvårar balansen och frestar ryggen. Många kvinnor känner sig anfådda oftare, eftersom att det är helt enkelt jobbigt att förflytta sig nu. Dina lungor måste ta upp 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn.

Barnet väger ca 1,6 kg och är ungefär 27cm från huvud till stjärt. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnat och sluter sina ögon. Vissa barn lägger sig med huvudet i bäckeningången. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressas på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetande om förvärkar men inte säkert att man märker dem.



Nu ska jag ta och börja med maten. Blir riktigt sen middag idag eftersom hjärtat hade massor att göra på jobbet idag. Sen blir det tidig säng idag eftersom han ska upp och åka senast 6 imorgon bitti.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Kräftskiva...

I fredags var ♥ ledig så jag fick skjuts till barnmorkan. Alla värderna såg bra ut. Jag växer så de knakar, men hade inte gått upp något på två veckor.
Efter att vi hade varit där åkte vi och åt lunch på Robbans systers jobb. Liam var såklart trött och grinig så det var bara att skynda sig och äta och sen åka hemåt och lägga honom.
På kvällen skulle ♥ ut med jobbet på affärsmidda och 3 rätters så jag och Liam var hemma. Blev ingen lyxmiddag för mig. Orkade inte göra något när ja skulle äta själv så de blev yoghurt och macka bara. Jag och lilleman cyklade upp och handlade onyttiga saker, godis och cola.
Kvällen spenderade jag i soffan med skilda världar. Fanns inget annat att kollla på.

Igår var det kräftskiva hemma hos svärmor och svärfar. Jag äter inte skaldjur så det blev kyckling och potatis sallad istället men de går de också.
Det var jag, Roban, Liam, Mia(Liams faster), Anders(Liams fasters sambo), Kusin Wilma, Farbror Lenny, Frida(Liams farbrors fru) Kusin saga och svärmor och svärfar.
Det var en riktigt trevlig kväll och vi kunde sitta ute hela kvällen.

Liam passade på att vila lite innan kvällen


Linslusen



Kusinerna leker


En egen kräfthatt fick Liam också :) Den satt inte på så länge.


Vi hade med oss våran husvagn men jag sov som vanligt dåligt. Vaknade och somnade flera gånger under natten och sen så vaknade Liam efter 6 och jag gav honom en flaska välling men den tog det lång tid för honom att få i sig. Han brukar svepa den riktigt fort men inte idag.
Sen skulle han bara böka och klättra på oss så jag och Liam fick gå in och leka hos farmor och farfar. Det var bara vi och Liams farfar uppe. Han var ute och släppte in kossorna i hagen. Tidig frukost blev det också men jag var hungrig kl kvart i 8. Blir man om man får kliva upp tidigt på morgonen.
Nu harjag tagit en powernap :) Så skönt att jag hann göra de nu när liam sover. Han har nog sovit i 2 timmar nu.
Jag kommer nog inte göra så mycket mer idag. Orkar inte städa ngt så jag ska nog fortsätt med ryggläge en stund till =)


Ha en fortsatt trevlig söndag =)


Nu blir det...

En varm dusch och sen ryggläge i soffan resten av kvällen :)
Liam sover och hjärtat skulle cykla iväg en sväng.

Mina 2 älsklingar<3
Där var liam bara max 2 veckor gammal och nu är han snart 9 månader.


Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Puss hej


Cykelhjälm..........

Irriterad som bara den vände jag efter halva vägen till Götene. Liam fick av sig hjälmen flera gånger och jag satte på den. Jag är inte säker på att han gillar den. Kanske gör ont på hans huvud. Ska be Robban kolla på den när han kommer hem och jag ger den 1 chans till. Han måste ju ha den. Det är så skönt att cykla. Går fortare sen slipper jag få sammandragningar. Får de när jag går långa sträckor.

Jag som skulle ha köpt en blomma till Robban men får göra de imorgon istället.

Nu lagar jag mat till lilleman sen vänta på att hjärtat kommer hem så jag kan laga till honom också.

Idag gick jag in i v. 30


1 september- Våran 2 års dag

Tisdag:

I tisdags var det dags för babycafét igen och det var som vanligt full fart på Liam. Han härjade och kröp runt. Han gillar att leka med andra barn.
När vi skulle cykla hem så var cykeln blöt :( Det hade regnat. Men som tur hade jag lite papper så jag kunde torka de värsta och hade även en påse som Liam kunde ha i sin stol.
Resten av dagen var vi hemma och det var en dag som jag la mycket tid på datorn och letandet av vagn.

Onsdag:

På förmiddagen var vi hemma och jag passade på att plocka medans Liam sov. Det är så skönt när han gör de för då får man lite gjort :) Efter lunch cyklade vi till Götene för att vi skulle på Unga mammaträffen som är varannan onsdag. Före de så var vi in på apoteket och handlade. Jag skulle köpa järntabletter och en ask kostade 140kr. Det var rena rånet. Vi kom till mammaträffan vid 1 och den började inte förrän halv 2 så vi gick in till barnmorskorna på ungdomsmottagningen som ligger utanför där vi träffas på alla träffar. Det är dem bm som jag har som jobbar där på UM också. Dem hade inget att göra så vi satt ute i väntrummet och pratade och Liam charmade dem som vanligt.
På mammagruppen var vi 4 st. Två små barn som inte är 4 månader sen Liam som är snart 9 och en som fyllt 1. Dem stora killarna lekte för fullt. Kröp runt och hade de roligt. Går inte att ha lilleman still. Knappt när han äter. Han ska bara ställa sig upp hela tiden.
När jag cyklade hem så somnade Liam som vanligt i cykelsitsen och jag lyckades få honom att sova en stund i sin säng så jag kunde börja med maten. Blev köttfärsås och makaroner. En av Robbans favoriträtter. Jag har börjat tröttna på de.

Idag torsdag så var det en seg morgon för oss. Vi var uppe 8 men sen så har vi suttit och lekt på golvet och jag har fortsatt leta barnvagnar. Hoppas jag hittar en snart :)
Vid 10 kom svärmor och svärfar på en fika sen åkte vi med dem till affären och handlade lite. Blev inte så mycket men de vilktigaste till maten idag. Blir lax, potatis, sås och grönsaker.
Idag är det även våran 2 års dag. Kan inte fatta att tiden går så fort.
Blir nog att ta de lugnt idag. Jag har haft så ont i ryggen så idag har det inte blivit mycket gjort. Ska väl försöka göra lite mer nytta nu och även ringa och uträtta några ärenden som jag inte hunnit med idag.

Imorgon så ska jag till barnmorskan. Hoppas att de ser bra ut. Jag har varit väldigt trött den senaste veckan och järntabletterna verkar inte riktigt hjälpa, men man blir rätt trött när man har en liten kille som bara ska klättra hela tiden och man får jaga honom.

Nu ska vi fixa lite

Ha en fortsatt trevlig dag


RSS 2.0