Mycket nu!

Hej!
Nu har jag varit dålig på att skriva igen, men ska bli ordning på mig igen. Blir så när man jobbar. Då är jag nästan inte vid datorn. Har jobbat hela helgen så var rätt trött igår. Igår hade jag körlektion med en gammal gubbe på 70 år för att min lärare skulle iväg igår, men lektionen var bra och jag lärde mig mycket. Nu går det skapligt med parkeringen. Men fickparkering är svårt så jag måste nog träna på de. Sen var vi över till Mia och Anders och fikade lite igår kväll och lekte med lilla vilda Wilma. Den ungen är det fart på.
Idag gick jag upp kl: 9. Skönt med sovmorgon när man är ledig. Blev lite frukost sen har jag städat, tvättat och hängt ut de när de var sol. Skönt att det torkar fort då, men nu är det mulet igen. Blir väl regn inatt eller så. Sen så har jag pluggat lite teori, men man blir ju så trött av att göra de hela tiden så nu ska jag ta en paus. Kanske kolla på tv eller slå på en film. Får se vad jag gör. Robban är väl inte hemma förrän halv 8 idag så det blir sen mat också.

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa.
Puss och Kram


Körning idag!

Godmorgon!
Idag har jag verkligen varit uppe tidigt. Gick upp redan klockan kvar över 8 idag. Det var länge sen de. I onsdags var jag, mamma & pappa till Lidköping och handlade. Blev presenter till härtat sen så var vi och handlade lite kött och så bakade jag tårta. Blev kalas för honom eftersom att han fyllde förra veckan. Igår så åkte mina föräldrar hem. Tråkigt, men pappa var ju tvungen att åka hem och fixa en massa saker igår.
När dem åkte satt jag ute med mina böcker och läste. Det var varmt i solen, men de blev kallt för att det blåste så mycket. På kvällen jobbade jag. Vi hade ju inte jättemycket att göra men det var rätt skönt de också.
Nu ska jag göra mig klar. Ska snart åka i till Götene. Har min körlektion om en halvtimme. Idag ska vi parkera. Får se hur jag fixar de. Haha. Går nog bra. Sen blir det hem och läsa lite och bara packa upp lite av mina saker. Har ju några kartonger som ska packas upp nu.
Ha en bra dag allihopa.

Puss och Kram


Flyttlasset kom igår!

Hej!
Igår var jag och hjärtat ute och handlade i Mariestad. Blev en del mat och andra saker också.
Igår kväll kom mamma och pappa ner med mina saker. Var en del grejjer men jag hittar ju inte de jag ska ha i kartongerna. Jag fick ÄNTLIGEN ner min tv men tror att tv dosorna ligger i Gävle för att ja kan inte hitta  dem i kartongerna. Kanske dyker dem upp sen när jag plockat upp. Hoppas jag. Annars kan jag inte kolla på tv..Den går inte att knäppa på utan dosan så de är ju lite trist :(

Nu har vi nyss ätit frukost och ska snart åka upp till svärmor & svärfar så mamma och pappa får träffa dem, sen ska vi ta en sväng till Lidköping och kolla på lite saker och köpa en present till hjärtat eftersom att han fyllde år i Torsdags.

Ha en bra dag allihopa. Det ska jag ha i de soliga vädret:)

Puss & Kram


SOL & BLÅ HIMMEL :)

Hej!
Jag har haft fullt upp hela helgen. Jobbat fredag, lördag & söndag. Kan säga att jag var helt slut när jag kom hem igår kväll. I Lördags hade vi jättemycket att göra och igår nästan ingenting. Men söndagar brukar vara sämre. Igår på förmiddagen ringde min körskole lärare och sa att han har bokat in mig på skrivning och uppkörningen :) Längtar som bara den. Så nu har jag fullt upp varje dag. Plugga, Plugga & Plugga.

Idag har jag suttit ute i solen och läst teori. Vädret har varit underbart och jag har bränt mig. Sen har jag också haft körlektion och det går framåt hela tiden.

Nu ska jag bara slöa i soffan med katten tills hjärtat kommer hem idag. Varit utan honom så länge. Jobbigt att vara enam hemma.

Puss & Kram och han en trevlig kväll

Jävla Visdoms tand

Nu börjar visdomstanden göra ont. Känns som den är påväg upp. Hoppas verkligen inte att jag har ont idag när jag ska jobba. DÅ blir det jobbigt. En värktablett nu kanske de fungerar :)


1 maj

Godmorgon!
Redan 1 Maj. Oj oj vad tiden går fort. Igår jobbade jag och det gick faktiskt bra för att vi hade lite kaos ett tag. Helt proppat med folk var de. Fullsatt med 120 gäster nästan samtidigt. Men vissa gäster gick när dem ätit så vi kunde vi trycka in flera gäster och det var bra. Idag ska jag också jobba men vi räknar nog inte med lika mycket folk idag Brukar vara lugnare när det inte är något band som spelar. Nu är det dags för mig att jag gör mig klar så jag kan gå till Götene och ta bussen mot jobbet. Har inget annat sätt att ta mig dit idag.

Hoppas alla får en bra dag idag.
♥Puss & Kram♥


Mys Malte

I veckan kommer Mamma och Pappa ner med alla mina saker så då hoppas jag att jag får mina kamerasladd så jag kan ladda upp bilder från de nya stället jag bor på. :)

RSS 2.0