Frukost

Godmiddag!

Vaknade för en halvtimme sedan. Hur trött som helst är jag, men kanske blir piggare när jag äter lite frukost. Igår var det en hemsk kväll på jobbet. Var verkligen värderlöst. Det var kareoke och allsång. Dem handlade knappt i baren så vi hade inte mycket att göra. Hade städat och gjort klart nästan allt innan klockan var 1 så när dem slutade så gjorde vi de sista och vi var klar när klockan var 01.15.

Idag kommer nog inte kvällen vara lika lugn. Fullbokat i restaurangen sen så är det eiline som spelar. Det är ett band från Lidköping som spelar irlänsk musik. Dem är populära, men jag tycker att det är rätt uttjatande.

Lillen bökar runt i magen nu. Puttar å sånt. Vill att den kommer NU. Men är ju inte långt tills november. Går fort.

Ha en bra dag
Puss och kram


Segt!

God förmiddag. Idag har jag varit och tagit ett blodprov som jag skulle gjort igår men då orkade inte jag, sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade. Sov i en och en halv timme för att jag var så trött. Tror att det är något ämne som saknas i kroppen eftersom att jag är så trött om dagarna. Men vet inte vad de kan vara. SKa ringa barnmorskan och kolla. Kanske är någon vitamin eller så. Nu sitter jag och äter lunch. Orkade inte laga ngt så de fick bli pan pizza och sen blir det något mellanmål innan det är dags för att cykla ner till Götene och ta bussen och åka och jobba. Ikväll är det kareoke kväll igen. Lite trött på de för att de är så högt ljud så man hör inte vad gästerna säger och sen låter de så illa när vissa sjunger. Kareoken håller på mellan 18-20 för barn och sen från 20-01 för vuxna, så ikväll blir det sent.

Igår gick de bra på jobbet. Vi hade jättemycket gäster men det flöt på riktigt bra. Inte fick dem vänta så speciellt länge på maten heller. Inga sura miner på gästerna.
Blev så lugnt vid 11 tiden och vi hade städat de mesta så jag fick gå hem halv 12. Kändes så onödigt att vi skulle vara 5 st för att vänta på att dem sista skulle lämna restaurangen.
 Ha en bra dag allihopa
Nu är det dags för en vila.

Puss och Kram


Nyvaken!

Idag var jag verkligen trött när jag skulle kliva upp. Kom hem sent från Tutbingon igår sen kollade vi på en film och då blev det sent så jag tog sovmorgon. Sen har jag även vaknat 3 gånger och varit tvungen att besöka toan. Jobbigt att man ska vakna mitt i nätterna. Sen ska jag somna om och har en sambo som ligger på rygg och snarkar. Det går igenom mina proppar. Jag vill ju inte ha dem i för att jag får så ont i öronen men vad ska jag göra. Jag måste ju få sova för de får jag inte göra när den lilla dyker upp. I natt funderar jag på att lägga mig i ett eget rum så jag får sova utan proppar. Måste verkligen få sova en natt utan att bli väckt av honom. Men jag komme väl ändå att vakna mitt i natten och springa. Jobbigt men så är de ju :(
Nu ska jag göra mig klar för att åka in till Lidköping. Ska försöka få tag på ett par svarta mammabyxor som går över magen med resår som jag kan ha på jobbet, men jag har inte hittat några. Är verkligen ett stort MÅSTE nu. Får ju ont av dem jag har för att dem klämmer så hårt.

Sen är det dags för jobb nu i 5 dagar igen. Hoppas på en lite lugnare vecka men de tror jag inte de blir.

Puss och Kram


Tutbingo!

Hej hopp nu har jag varit duktig och tagit hand om lite saker här hemma. Har packat upp kartongen med bebiskläderna jag köpt och lagt de i en av byrålådorna. Måste köpa en ny byrå som jag kan ha min kläder i sen när den lilla skrutten dyker upp :)
Sitter nu och väntar på att robbans kompis rickard ska hämta mig för att han, jag, hans syster och robbans syster maria ska åka på tut bingo. Har aldrig varit på de förr men det kommer nog bli roligt de. Hoppas jag kan kamma hem några kronor. Skulle vara bra för snart ska vi hämta barnvagnen och det är ju några kronor kvar att betala på den. Sen skulle de vara skönt om jag kunde få lite till min kassa för shopping i Ullared i september eller oktober. :)

Ha en trevlig kväll så skriver jag väl när jag kommer hem och berättar hur det gått :)


Ledig idag :)

Igår var jag ledig och det behövdes. Vi gjorde nästan ingenting för att robban kom hem kl kvart över 9 igår morse så vi låg och sov till 4 eller han gjorde. Jag var upp och åt frukost sen så la jag mig också i sängen igen. Åkte sedan in till Götene och handlade och käkade mat. Blev fläskfile och klyftpotatis med bea sås. Var rätt okej, men dem hade saltat klyftpotatisarna så dem gick knappt och äta. Är väl bättre om man får göra de själv.
Sen hyrde vi 2 Wallanderfilmer och de blev sängläge hela kvällen. Så skönt.

Idag har jag varit till min barnmorska. Pratade lite och hon kollade hjärtljuden på lillen / Lillan, men jag tror att det är en lite tjej som växer i magen. Hon tror också de för att de var höga hjärtljud, fast normala. Magen växer som den ska och jag har gått upp 2 kg sedan jarg var där förra gången. Från inskrivningen tills idag så har jag gått från 65-68 kg, men innan jag blev gravid vägde jag nog 63 kg tror jag. Så jag har inte ökat så speciellt mycket. Men det är rätt skönt för då har jag inte så mycket att gå ner efter förlossningen. Men man vet ju inte. Jag kan ju dra iväg en massa dem sista 17 veckorna. Nu ska jag inte dit förrän om 3 veckor så då hinner nog magen växa på sig lite.
Hon skulle även lämna någon lapp med mitt nr till ngn dam som hade grupper för ensamstående mammor, nyinflyttade å sånt så jag får börja lära känna folk. Jag känner ju kanppt någon här nere. Skulle ju vara roligt att umgås med någon när man är ledig så man slipper sitta här ute på landet och nörda vid datorn hela dagarna.

Va in på några affärer i Götene och letade mammabyxor, men hittar ingenstans. Ska in till Lidköping innan jag börjar jobba imorgon och försöka hitta ett par. Kan ju inte ha mina. Dem sitter så tight på magen och klämme ju bebben.. Var även in och handlade en kartong med jordgubbar. Ska nog rensa dem snart..:) Köpte även med mig haklappar ifall bebisen dreglar när den äter sen med flaskan.

Ne ni får ha en bra dag så ska jag göra lite nytta hemma. Ta tag i tvätten som hänger och tvätta nytt. Korgen svämmar över som vanligt här...

Puss och Kram


Hemma!

Äntligen hemma! Har verkligen ont i hela kroppen nu. Ryggen och svanken är värst. Den lilla ligger nog och trycker på den rör den sig hela tiden och sparkar och slår. Så nu känner jag verkligen av att jag har en lite sak i magen.

Ska äta upp min yoghurt sen ska jag lägga mig i sängen och sova några timmar. Ska bli skönt de.  Är ju också ledig på söndag och månada så jag ska försöka få något gjort hemma om kroppen pallar de, sen ska jag till barnmorskan och kolla värden å så på måndag. Får se hur jag gått upp nu och hur hjärtljuden är. Dem var höga sist jag var och kollade.
Bara 17 v kvar nu. Tiden går så fort :)
God natt


1 dag kvar att jobba!

Nu är det bara en dag kvar att jobba innan det är 2 dagar ledigt. Ska verkligen bli skönt de. Behöver verkligen vila pga att jag har så ont :( Förstår inte när de ska bli bra. Ska jag verkligen behöva gå så här fram till förlossningen.
Igår jobbade jag och de gick rätt bra. Hade fullt upp på jobbet. Var fullt som vanligt. Överfullt var det också ett tag. Men kvällen gick rätt fort.
När det var dags för att få ut folk igår var det massa tjaffs bland gästerna och vakterna. Dem ville inte gå så vakterna fick bära ut några, sen så var det slagsmål bland en massa folk och polisen var där och hämtade några. Vi får verkligen vara stenhårda med att kolla legitimation när ungdomarna ska handla i baren för att det är så många som är födda 90,91,92. Igår var det många som jag kollade som precis fyllt 18 år. En fyllde igår så de var tur att jag kollade leg.

Vill att robban ska vara hemma nu. Han åkte igår och skulle vicka med Nova(hans gamla band han spelade i) så han kommer inte hem förrän imorgon fm tror jag. Igår var han i Orsa och idag ska han spela i Malung. Jag vill också vara där nu.

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan jag ska göra mig klar för att röra mig till jobbet.
Ha en bra dag.
Puss och Kram

Regn, Regn & Regn!

Nu har jag bara varit vaken i 45 minuter. Kom hem så sent imorse. Klockan var 3 så jag behövde sova, men har svårt att sova eftersom att jag vill vända på mig men kan inte göra de för att jag har fortfarande så ont. Förstår inte hur jag kan gå och ha såhär. Det har ju varit i över en och en halv vecka om inte två nu. Det är jobbigt när det går sakta att gå och jag kan ju knappt lyfta saker. Det är verkligen inte roligt alls.
Det behöver ju vara tempo när man jobbar i restaurang.

Nu ska jag ligga och vila lite och kolla på 16 and pregnant sen blir det att fixa mat.
Ha en bra dag allihopa.
Puss & Kram


Lillen/Lillan bökar!

Nu har jag fått i mig lite mat. Ligger på soffan och slöar och den lilla bökar runt i magen hela tiden. Känner små sparkar eller slag. Så häftigt är det att känna rörelserna :)
Tänk att det bara är 17 veckor kvar :) Tiden går så fort.
:)

22 juli

God förmiddag.

Nyvaken eller jag har väl varit uppe en timme. Varit upp några gånger mellan 8 & 12 men när jag har sådan värk så jag fixade inte att gå upp. Fast det var rätt skönt att ligga kvar och mysigt att ligga och lyssna på regnet.

Har fått i mig lite frukost men de var inte mycket. Blir att äta lite lunch om ett tag innan jag ska ta och cykla iväg och ta bussen till jobbet. Hoppas att det är uppehåll så jag inte blir blöt.

Nu ska jag vila i soffan en stund och kolla på 16 and pregnant.

Puss och Kram

Bakar Paj!

Ja god förmiddag!
Idag är jag helt trött i kroppen som vanligt. Så trött på att gå och ha ont i ischas. Blir ju inge bättre. Jag som vill göra saker hemma innan jag börjar jobba, men det går inte när man inte kan lyfta saker :(
Sen har jag ont i huvudet också eller tung i huvudet. Vädret som gör de. Blir att ta en power napp efter att jag har ätit lunch. Känns som att jag verkligen skulle kunna sova hela dagen.

Igår jobbade jag och det gick väl bra. Hade mycket att göra så de blev mycket lyft. Jag funderar på om jag ska gå på massage någon dag. Tror att jag skulle må bättre av de.

Nu håller jag på att lagar matpaj. Blir en ost & skinkpaj med tomater och sallad. Så jag har till lunch och även att äta innan jag börjar jobba.

Nu bökar bebisen runt i magen ;)
Längtar efter den nu.
Känns som det är evigheter tills den kommer. Men tiden går fort så snart har jag den i min famn.
Börjar mer tro att det är en tjej, men han som är vd där jag jobbar skulle spå mig. Han skulle spå med min ring så får se om det stämmer.

Ne nu ska jag göra lite sallad innan pajen är klar. Ha en bra dag allihopa.

Puss & Kram

Härligt väder...

Nu har jag nyligen vaknat, tog mig sovmorgon till nästan 10 idag, men igår var det längre. Är ju så trött för att jag har fortfarande så ont och vaknar av att jag måste upp mitt i natten och gå på toa. Det är så jobbigt. Först att bara ta sig ur sängen är inte så lätt när ischias bara strular. Önskar verkligen att det blir bättre så jag orkar göra något hemma. Snart ser det väl ut som en soptipp här hemma. Nä inte riktigt men det börjar bli dammigt och en massa smuts på golvet.

Idag ska jag åka och jobba efter att ha varit ledig i 2 dagar så nu väntar 5 dagars jobb. Hoppas jag klarar de. Är jobbigt att jobba långpass ibland med värk, men bara att bita ihop. Har ju ungefär 10 veckor kvar på min anställning så de blir att jobba dem sen blir jag hemma för att jag orkar nog inte lyfta mer när magen växer på sig. Det blir ju tyngre och tyngre och jag kommer inte komma förbi och fram mellan alla borden..Men så är de.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi kanske fram emot inatt.

Puss och Kram



Ny telefon!

Nu har jag varit och kollat upp bebisen :) Den lever. Hjärtat slog för fullt och sen hörde man hur den sparkade. Hjärtljuden var höga och det är nog en tjej. Jag har hela tiden fått för mig att det är en kille men jag tror nu är det är en liten tjej som växer i magen :)

Efter jag varit där tog jag bussen in till Lidköping för att kolla efter ett par byxor som jag kan ha på jobbet men jag hittade inga :( Måste leta vidare. Mina har blivit för små och sitter så tight nu så de behövs något som nästan går över magen.
Sen så har jag varit ute efter en ny telefon för att den jag har är ju inge bra alls. Hör knappt vad folk säger ibland när man pratar i den. SÅ nu blev det en
SONY ERICSSON XPERIA X10 mini pro :)



Ha en trevlig kväll allihopa!
Puss & Kram

Ont ont ont...

Känns som det aldrig kommer bli bättre i ischias. Har haft ont länge nu. Vågar inte lyfta tunga saker som jag har gjort tidigare på jobbet. Har jobbat i helgen och det har varit rätt mycket att göra så nu har jag varit ledig igår och idag. Önskar att jag kunde åka utomlands nu. Känner att jag behöver den värmen i en veckan, men de blir inget med de iår. Får ju inte flyga efter v.28 och då har jag inte slutat jobba än. Börjar bli en påfrestning på ryggen nu för att jag ökar i vikt hela tiden. Nu när jag vägde mig för 2 dagar sedan var jag uppe i 68,2 kg. Har ju gått upp 4-5 kg från starten tror jag. Blir väl ett x antal till innan jag är klar. Hoppas verkligen jag går ner allt så jag inte får kämpa. Men promenader blir det om det inte är snöstorm ute.
Nu är jag i V. 21+3 = V.22 blir de. Bara 18 v kvar nu. De går fort de.

Snart får vi hämta vagnen. I slutet av juli eller början av Augusti :)

Dags att göra mig klar och sen ta cykeln upp till Götene och träffa barnmorskan.

Ha en bra dag allihopa.

Puss och Kram


Regnet bara öser ner!

ojj vad det regnar idag. Kommer bli riktigt blöt när jag ska ut idag. har ju iaf ett stort paraply men det hjälper väl inte ändå.

Igår var det jobb och det var mycket att göra. Var ju fint väder så det är inte konstigt,men idag tror jag de blir lugnare pga att det regnar som bara den.
Blev så less på vissa gäster igår som bara var dryga. När vi stängde så skulle jag plocka av ett bord och ville bara ha med mig glas men då var de en dryg norrman som skulle ställa på ketchupflaska och ljuslyktor och salt och peppar på min bricka så jag blev förbannad på honom. Men han bara hånflinade åt mig. Sen staplade dem glas på varandra. Hans fru också. sen när jag gick in med den så fanns det en bricka kvar så den började han ställa upp alla lyktor och salt och peppar på den istället. Han gick t.o.m och hämtade på andra bord innan han skulle gå hem. Vilken jävla idiot kan jag säga. 45 års åldern som beter sig som en 3 åring.
skulle han komma tillbaka idag skulle jag bli förbannad.

Nu ligger jag i sängen och kollar efter en ny telefon. Har nog hittat en sony eriksson som jag ska köpa imorgon. Om ett tag så ska jag ta fram något att äta. Börjar halv 7 idag så de är skönt att vila lite. Min ischias är inte bra. Har fortfarand ont så de är inte roligt.

Ha en bra dag allihopa.

Puss och Kram

Fixa och dona lite innan kvällspasset!

Igår var jag ju tvungen att cykla till Götene för att jag skulle till apoteket och sen ta bussen. Det var verkligen helt svart på himmelen och jag var rädd när jag cyklade. Hörde en massa muller. När jag kommer in i Götene börjar de vräka ner och jag skulle parkera cykeln och blev helt dygn sur. Inte roligt alls. Såg ut som en dränkt katt. Sen åkte telefonen i backen, men den klarade sig. Lite blöt men den höll som tur var. Ska ju ha den ett halvår till har jag tänkt tills abonnemanget går ut. Som tur var slapp jag ta bussen till Lidköping. Robban var i närheten så jag fick åka med honom i lastbilen. Jobbade kväll och hade ont. Var hemskt att gå när man verkligen har ont.

Idag skulle jag ha varit ledig men jag gick in och tog Fridas kvällspass. Skulle behöva vara hemma hela dagen för att städa & tvätta, men hinner med 2 maskiner iaf och sen ska jag snart sätta mig och fixa havandeskapspaperna. Ska bara skriva rent berättelsen hur en arbetsdag kan se ut för mig. Sen så fixa lunch och sen är det bara att cykla iväg och jobba kväll. Jag ska nog bara in 5 timmar eller så för att jag jobbar frukost imorgon så då får jag gå först.

Ha en bra dag.
Puss hej

Nyvaken

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan så jag har nyss fått i mig lite flingor och fil. Har lagt mig i sängen igen för att jag är lite trött. Jag har sovit men vaknat två gånger och varit tvungen att gå upp på toa. Sen ska man somna om och de tar ju några minuter. Sen har jag drömt en massa mysko drömmar. Drömde att jag inte födde en bebis utan en kanin och var chockad. Fy de var läskigt de. Tänk om man skulle göra de. Blää. Men sen somnade jag om 1 timme igen och vaknade sedan av ett rejält åskväder igen. Regnade och mullrade en massa, men skönt att vi har fått regn i 3 dagar nu. Behövs verkligen.
Idag ska jag se till att få iväg alla papper till försäkringskassan och a-kassan om jag får tag på dem jag ska få tag på.

Ha en bra dag så hörs vi.
Kram på er alla.


Magen V. 20+4

På bilden ser den rätt stor ut, men jag tycker jag har rätt liten ;)
Men bebisen är ju 25 cm lång så nu börjar den verkligen växa.
Måste köpa nya byxor till jobbet. Kan knappt ha mina som jag har nu...

Efter solsken kommer regn.

Ja idag har jag och mia varit på ultraljud. Kom dit en halvtimme för tidigt och väntade, Hoppades på att få komma in i tid, men klockan tickade iväg och 25 minuter efter inbokad tid fick jag komma in. Inte bad dem om ursäkt för att jag fick vänta heller, tyckte jag att dem borde ha gjort. Hjärtat såg bra ut och lika njurarna, lite svårt att se den ena pga att den ligger och rör sig så.  men de enda som inte var bra var hon som gjorde ultraljudet. Hon berättade inte så mycket sen pratade hon tyst och bröt på tyska tror vi. Dem kollade hjärtat och det tog en jävla tid. Hon hade även en praktikant med sig som var lite speciell. Han hade inte så stor koll på allt han såg. Så nu blir det inget mer ultraljud. Nu ska bebisen växa och bli stor dem sista 19 veckorna.

När vi åkte hem stannade vi och köpte glass. Mumsit var de.
När jag kom hem la jag mig ute i solen och somnade i 2 timmar, men vaknade några gånger också. Hörde muller och gick och kollade. Var helt svart på andra sidan huset så jag gick in och började med maten. Efter några minuter stod de som spön i backen. Nu har vi fått regn 2 dagar i rad. Behövs verkligen. Gräsmattorna är helt uttorkade.

Nu är det snart dags för en dusch. Äter lite nu sen så ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på någon film. Börjar inte förrän 5 imorgon så hinner nog med att göra lite saker imorgon på dan.

Godnatt

Ultraljud nr 3

I natt har det verkligen varit varmt, men har iaf sovit ganska bra. Varit upp 1 gång i natt för att gå på toa och stänga av stefan och krister som robban kollar på innan han somnar, men 2 minuter efter att han startar den så får jag stänga av. Så drygt att göra de nästan varje natt.
Nu på morgonen har jag fixat en massa papper som ska in till försäkringskassan. Nästan alla är ifyllda och jag ska skriva och berätta hur min arbetsdag ser ut, hur mycket jag lyfter å en massa mer. kan säga att om man räknar de jag bär tror jag att jag kommer upp i flera hundra kg. För det blir ju så när man bär 50 tallrikar in och ut(100 st) är nog nästan 100 kg. Dem ligger nog på minst ett kg/tallrik. Sen ska det lyftas diskbackar med glas som ska till baren å de är nog minst 10 upp till 20. Svårt att säga vad dem väger men de är också felra kilon. Bara en kanna kanske väger 1,5 lr jag har ingt vägt den så jag vågar inte chansa. Sen kommer alla tunga ölbackar, vinkartonger och dem är tunga. Plocka upp en leverans är inte roligt. Det var då minst 45 kartonger/backar med öl & sider sen en massa vin. Efter de hade jag så ont i kroppen. Hoppas jag får ihop en bra berättelse och att jag får en ersättning för att jag har det väldigt tungt på jobbet.

Nu ska jag göra mig klar. Idag ska Robbans syster följa med mig på ultraljud för att han jobbar. Hon kommer tycka de blir spännande för de var ju 1 ½ år sedan hennes Wilma föddes så de var ett tag sen sist. Kommer att bli spännande. Hoppas dem ser de dem ska idag, för sist var den vild och de gick inte att se en av njurarna. Haha.

Ha en bra dag så hörs vi och sen kommer de en bild på den lilla krabaten :)

Puss och Kram


Värmebölja inomhus...

Usch vilken värme vi har inne i huset. Det är hemskt att man blir svettig bara av att röra sig. Fast alla dörrar och några fönster är öppen och det är korsdrag så är det ändå en bastu.

Fredag och lördag har varit tuffa dagar på jobbet för mig nu för att jag tror att jag har problem med ischasnerven eller vad de är. Jag kan knappt lyfta något sen så svårt att böja mig ner och ta upp saker. Haltar framåt ibland för att jag har ont,men imorgon bitti ska jag ringa till barnmorskan och kolla vad jag ska göra. Blir väl att stretcha en massa och ta de lugnt. Sen måste jag ringa försäkringskassan och kolla upp med föräldrarpenning och havandeskapspenning. Är en massa papper som ska in nu innan den lilla kommer ut.

Idag skulle jag ha jobbat men innan jag skulle åka till jobbet så åt jag lunch men efter 3 tugger var jag tvungen att gå på toa. Spydde som en gris. Jag har inte spytt under hela graviditeten men idag så. Fast jag tror inte att de var de utan igår innan jobbet åt jag snabbmat. Blev hamburgare på en grill i Lidlöping och där snabbsteker dem hamburgarna sen ligger de en massa burgare i lådorna och sen lägger dem på dem i några sekunder. Tror att jag fick i mig några bakterier därifrån.
Så jag var ju tvungen att vara hemma idag för att man vågar ju inte åka och jobba om man kräktes. Sen har jag bara varit och tagit de lugnt hemma. Tvättade 2 maskiner men senare på kvällen kom ett regn och åskväder och som tur var sprang vi ut precis innan det började vräka ner. Skönt att vi fick in kläderna. Hade inte varit roligt om dem blivit blöta.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har lite ont så får se om de tar ett tag innan jag somnar. Tror lillen sparkar och rör runt nu :)
Imorgon väntar ultraljud i Skövde. Hjärtas syrra följer med mig imorgon för att han jobbar då.
Sen måste jag käpa ett par nya byxor till jobbet också för att jag kan inte ha mina längre. Magen v
blir intryckt i dem så de är inte skönt sen blir jag ju större så behöver ju nya.

Natti Natti

Puss & Kram

Farsan!

Ojj vad trött jag var i morse när klockan ringde halv 6. Inte är jag van att gå upp då, sover ju minst till varje morgon om jag inte börjar tidigt. Morgonen började bra, men sen vid halv 9 tiden fick jag nog ett rejält blodsockerfall så jag var tvungen att sätta mig ner och få i mig ngt att äta och dricka. Gick över efter ca 10 minuter men det är så läskigt när de blir så.
Sen har dagen gått bra. Var rätt lugnt idag på dagen, men när jag skulle äta lunch så smällde de till och de ramlade in en massa folk, men det är som vanligt de. 
Klockan halv 4 en halvtimme innan jag slutade så låste sig spelmaskinen så jag fick ringa svenska spel suporten och det löste sig efter ett tag, men var rätt irriterad där ett tag. Men men det gick över.

Åkte sedan hem till Götene och gick in på ica. Hyrde fikmen FARSAN & köpte lite onyttigt godis så nu är magen full. Lagade även iordning fisk, gurka & gräddfil med gräslök. Mums de var verkligen smarrigt.
Filmen var roligt. Trodde robban skulle komma hem och se den med mig men han kom hem nu så jag fick kolla på den själv men de gick bra de me. Har ju den lilla i mig som rör sig lite nu känns de som :) Åååå vad jag längtar efter honom/henne :)

Ligger i sängen nu och har så ont i benen och i svanken och andra ställen runt omkring där. Blev väl när jag gick hem från bussen.

Nu väntar en helg med arbete, sen blir det ultraljudet på måndag. :) Ska verkligen bli roligt de. Nu när den är större och bråkar runt mer och sparkar syns nog.

Ha de bra puss & Kram

Trevliga dagar med familjen!

Hej!

Nu har jag inte varit här på 3 dagar igen, men det är bara för att jag har haft familjen på besök. Nu åkte dem hem så det är tråkigt. Saknar dem på en gång. I måndags gjorde vi inte mycket alls. Åt lite lunch ute sen så spelade vi minigolf på mitt jobb å sen var det bara att jobba kväll men det blev en kort dag med 5 timmars jobb.

Tisdag morgon gick vi upp ganska tidigt för att det var dags för en heldag på Liseberg. Kom ner till 11 och då var det låååång kö in men det gick fort. Kanske max en kvart men det var bra entré värdar som stod och slussade folk.
Jag köpte ett åkband, men var nästan lite onödigt. Jag åkte inte så många för att tjäna in på de :( Får ju knappt åka ngt när man är gravid. Jag som ville åka Alla berg och dalbanorna, men det får bli nästa sommar när mamma(mormor) står nere och är barnvakt ;) Fick iaf åka Flume rider så den åkte jag 3 gånger. Blev inte dränkt men fick en del vatten på mig. Roligt att se folk som kommer ner och är helt dränkta :) Åkte kållorade och där fick vi också lite vatten på oss men var inte heller några större mängder. Sen blev det parisehjulet för att se ut över Göteborg.

När vi åkt de så blev de inget mer för mig men syrran åkte mer för att hon träffade någon tjej hon kände så dem kunde springa runt och ha roligt. Jag, mamma & pappa köpte glass och kaffe och satte oss på en bänk och njöt. Underbart. Visst var det lite kallt ett tag men annars var det bra.
Var in i shoppen och handlade en filt till den lilla. En grön lisebergsfilt med kaninen på.
Längtar som bara den nu. Kan det inte vara november så han/hon kan komma ut. På måndag väntar ultraljud nr 3. Ska bli roligt att se om den ligger still eller bråkar lika nu som förra gången. Imorgon ska man ha känt av den och de tror jag att jag gjort. Rätt ofta :)
När vi kom hem igår hade hjärtat fixat mat. Blev tacos. Så skönt att det nästan var klart. Hungriga och trötta var vi efter dagen där nere.

Idag sov vi rätt länge sen åkte vi upp till Götene och handlade lite lunch som vi tog med oss upp till svärmors husvagn på Kinnekulle campingen. Blev grillad kyckling, potatis sallad, grönsaker, bröd och något mer. Mysigt var de. Mia & Wilma var också där. Lilla trollungen är ju för söt. Efter maten badade hon i en liten balja. Vi tog sedan en promenad till vattnet och jag och Wilma badade. Hon är galen när hon kommer i vattnet. Inte vill hon gå upp då. De var varm idag. Så skönt att bada, men inte så skönt när man halkar på en sten i vattnet och skrapar upp lite på benet och skär sig under tån. :( Efter badet blev det fika med jordgubbar och grädde och lite annat smått och gott. Mums va smarrigt de var. Underbar dag har det varit så nu är jag lite trött. Snart är det dags för sängen känns det som men klockan är ju bara halv 7 så lite tidigt för sängen. Hjärtat har ju inte ens kommit hem så ska inte sova än.

Kanske ska se om jag kan få någon ordning på mina papper om havandeskapspenning och föräldrarpenning. Eller så tar jag de imorgon. Man ska nog vara pigg om man ska hålla på med sånt pappersgöra.

Ska lägga upp bilder från dagarna som gått men ska bara hitta sladden.
Ha det bra allihopa.
Puss & Kram

Wilma badar :)


Liseberg


Balder



Så tråkigt att man jag inte fick åka, men men så är de ibland. Nästa sommar ska jag åka, mamma(mormor) får vara barnvakt för hon åker inte.


Mamma och Pappa på Liseberg. Våran glass & kaffepaus när syster sprang runt och åkte karuseller :)


Underbara dagar i Gävle

Snart har 4 dagar gått och det är dags att åka tillbaka till hem. Jag har haft det bra, skönt att komma hem till mamma och pappa och bli lite bortskämd med maten serverad å få smutsiga kläder tvättade. Låter som jag inte gör något när jag är här men lite gör jag. Hjälper till med att laga mat å lite andra saker också. I torsdags var jag till Sandviken och träffade alla mina gamla jobbarkompisar. Saknar dem. Träffade även gäster som frågade om jag skulle börja igen. Är så roligt att höra att dem verkligen saknar mig :)
Sen åkte jag in till stan igen och träffade Maria & Elin. Vi tog en fika och sen kollade vi även runt lite på stan. Jag var ju så klart tvungen att handla lite småkläder till den lilla då också.
På kvällen var det dags för oss att åka och dansa i Forsbacka till sannex. Jag hade inte dansat på 4 månader så jag dansade 6 låtar under en hel kväll, men det var skönt att sitta och lyssna också. Sen blev det nattbad. Fy vad kallt de var. Inte skönt alls. Jag är ju ingen badkruka men frös på en gång.

Fredag morgon gick jag upp tidigt för att jag och johanna & lilla thea skulle åka till Ockelbo marknad och kolla lite. Inte ofta jag köper saker på marknader men jag hittade ett linne som jag skulle ha och dansa i. Johanna hittade mer saker. Sen satte vi oss i gräset och åt langos. Jag har aldrig ätit de förr men jag åt igår. Det blev en vegetarisk langos. Brödet var helt stenhårt sen fick vi inge bestik till dem heller så de var ju bara ett skitställe att äta på. När vi skulle åka hem svängde vi förbi köpis. Tror ni inte att jag går in på H & M och hittar kläder till den lilla igen. Snart är det stopp med inköp ;) När jag var där inne mötte jag mitt ex som bor i Övik. Var inte något ställe jag förväntat mig att träffa honom på, men det var ju roligt. Har nog inte sett honom på 1 ½ år.
Skyndade mig hem sen och då stod maten serverad hemma. Blev grillat :) På kvällens schema stod det sedan dans till CASANOVAS i Hudik. Dem var bra, men de var riktigt tråkig publik. Har nog inte varit med om någon sådan tråkig publik på läng. Jag dansade med 3 nya den kvällen och en som jag dansat med förr :) Det var roligt. Jag sa att jag bara skulle foxa men jag klämde faktiskt in 2 bugg men de var ju rätt jobbigt.
Var så roligt att träffa er. Ni vet vilka NI är. Var verkligen länge sen nu. Vet inte hur länge sen de var, men nu dröjer de väl ungefär lika länge.

Vaknade halv 10 idag och blev bad idag på em i tönnebro. Var skönt i vattnet, men när jag hade badat andra gången somnade jag på filten. Hade nog legat där och snarkat ett tag. Tur att det inte var så mycket folk. Bara en familj i närheten. Men lägger jag mig ner i solen så sover jag. ;)
Nu är jag hemma och jag och mamma är ensamma. Pappa är på fest idag, så vi har ätit gott. Blev kycklingfilé med bulgur & sallad. Min bror kom även förbi och åt. Honom har jag inte sett på länge men blir ju så när man bor 40 mil söderut nu...
Är nyduschad och sitter på altanen. Underbart är det så de blir nog soffan och tv:n snart sen sova tidigt. Imorgon åker vi hemåt igen. Jag ska jobba på måndag sen är jag ledig på tisdag och onsdag och då ska vi åka iväg till Göteborg tror jag.

Nu blev de verkligen ett långt inlägg.
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll¨¨
Puss & Kram

RSS 2.0