4 månader sedan sist...

I Januari har det hänt en del saker. Blev nytt år och Casper blev 2 månader.

Casper:Casper gillar verkligen att bada. Är inte så roligt när man får kliva upp och torka sig. Vi har inte varit på badhuset än men ska försöka göra de nu i April.Myspys i sacosäkenPassar på att sova när storebror Liam leker på stellas lek och busland i Skövde.
Tar en powernap med molly på soffan.

Liam


Stora killen ställer sig i på pallen och väntar på att pappa ska komma hem.
Under dem 3 senaste månaderna har vi varit på barnmottagningen med grabbarna. Dem har haft ngt skit som vägrar släppa. Rossliga som bara den och massa slem. Men vi fick inhalera på sjukhuset sen efter att vi varit där så skrev dem ut en som vi använder hemma. Barnen blev bättre men förra veckan kom de tillbaka på lilla Casper. Nu är det bara att köra med den igen.I början av januari var vi på stellas lek och busland med Liams kompis och hans familj. Det var en riktigt rolig dag. Bollhavet var rätt skojj men lite läskigt var det på vissa ställen där inne.Hallå någon där. Att leka är riktigt roligt, och prata i telefonen är skoj =)I början av januari var det rätt mycket snö så vi tog och testade pulkan för första gången. Liam skrek som en galning ibörjan. Han var nog rädd men de gick skapligt efter att vi gått en bit.

Under Januari var vi även upp på mammagrupper och lite andra utflykter. Hade även en del kompisar och deras barn här så de var full fart på barnen då.

Februari:Lilla gobiten var på riktigt bra humör. Skrattade som bara den :)SyskonkärlekEn trött liten killeFörsta gången lille plutt är på dans i Gävle hos morfar. Var vaken nästan hela kvällen och hejjade på folk.


Pensionärs dans hemma i bygdegården. =)Första gången C testar att sitta i matstolen och de gick bra en stund innan han började skrika.
Vi lagade pannkaka och Liam ville slicka av grädden från vispen.Lite stor för att sitta i hoppgungan. När L var liten var den inte så rolig men nu var de skojsit =)Var och hälsade på mormor och morfar i februari och då klättrade han upp på tv bänken. Där skulle han sitta. När vi var i Gävle var vi och hälsade på mitt gamla jobb och sen blev det även att träffa några kompisar.  Vad jag saknar dem. Vill åka upp snart igen och träffa dem. Ska försöka i maj.
Våran "lilla" Malte uppe i Gävle har varit till frisören ;) Han hade så mycket tovor så dem var tvungen att raka honom. Han är så söööt =)Roligt att rita. L har ritat på väggen en gång så nu får han inte sitta själv och rita.Lek på mammagruppen. Där är de full fart på honom. Springer och härjar hela tiden.Det var riktigt fint väder i februari, vissa vårdagar så vi var ute och lekt en massa. Liam älskar att vara ute. Han springer runt, leker med sin traktor och andra leksaker.Full fart är det när han är ute och springerMina underbar älsklingar <3

Mars:Påväg ut. Var lite kallt och blåsigt så Casper blev nerbäddad i vagnen.En helg i mars kom min kompis från sthlm ner och hälsade på :) Var riktigt roligt att träffa henne. Var nog 1 1/2-2 år sen sist. Vi var hemma och åkte även in till Lidköping för att kolla på stan. Det var inget roligt väder så vi tog en lunch och åkte sedan hem igen. Casper följde med oss och Liam var hemma hos farmor och farfar.¨Goa glada killenMammas älsklingEn dag utomhus och C sov nästan hela dagen. Det var underbart väder.<3Testar gåstolen. Det är riktigt roligt att sitta i den. Han når ner med tårna men snart så kan han spruinga runt i den  och riva i allt.
Vi har börjat lite smått potträna L. Våran bvc sköterska sa att vi kunde de pga att L kissar när man tar av honom blöjan. Han har inte kissat i den än men snart borde han göra de.Matdags får båda tvåEfter att ha varit ute och lekt så deckade lilleman :) Så söt min lilla kille <3Utedag med Liams kompisI sandlådan. Vi har ingen sandlåda än men vi ska köpa en. Liam älskar att leka där.Fredagsmys med ostbollar är inte helt fel.Liam har kommit på att man kan klättra upp och sätta sig på bordet. Han tar bort dynan från stolen och klättrar upp. Han leker med allt på bordet så man får ta bort de mesta. Tar man ner honom så springer han tillbaka igen. Han har ramlat ner från solarna men fortsätter..En mysig vårdag med fika utomhus :)En lördag var vi till en lantbruksskola och kollade på utställningskossor. När vi gick där inne så hörde Liam att kossorna sa muu och när vi gick där började han också säga muu :)Roligt att kika runt på skolan. Vem vet kanske kommer han gå där när han blir stor.Vi mötte även en hund som Liam började gosa med. Den hunden var verkligen van med barn så han brydde sig inte när liam la sig på honom :)Mötte även fåren och dem pussade och klappade han. Han lärde sig även att säga bää =)Hjälper pappa att fixa med husvagnen.Tar en fikapaus :)Vi var uppe hos barnens farmor och farfar där vi var med och kapade och klöv vet. Liam passade på att premiär gunga :)För 2 veckor sedan var vi ner till ullared och shoppade. Det blev 2 jackor till Liam, lite vantar, 2 tröjor och 1 par byxor till mig och sen var det massa andra saker som behövdes fyllas på.
Ps: Såg Ola-Conny packa upp sitt bröd.Det blev en kort uppdatering vad som hänt i 3 månader.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0