Malte

Inatt har jag sovit riktigt bra om man jämför med dem senaste nätterna då jag varit upp runt 7 gånger. Jag har nog sovit 4 timmar i sträck utan att gå upp. Sov t.o.m till kl 10 och det var också länge sen jag gjorde. Idag har jag inte gjort så mycket. Har plockat lite, varit ut med soporna och gått en promenad i snön. Men jag orkade bara halva vägen idag.

Jag var så orolig för våran katt uppe i Gävle. Han har bara legat i 3 dagar och knappt rört sig. Mamma och pappa har fått ge honom vatten med en spruta så att han fått i sig ngt. Idag åkte pappa till veterinären med honom och jag har varit så orolig. Våran lilla Malte ligger kvar med dropp nu. Dem tror att han har en hårboll eller en fågel i magen. Han hade även 40 graders feber och var lite uttorkad, men pigg ändå. Dem tror att han skulle få komma hem i eftermiddag med antibiotika. Han vägde 7,1kg. En stor kisse är de =) Han såg även jättefin ut för att vara gammal.
Sen kollade dem bakbenen för att han har gått så konstigt och det var ngt som heter Benbrygga. Det var tydligen vanligt bland äldre katter.

Malte :)


Nu ska jag nog ta och laga lite mat sen dammsuga. Blir nog sängen sen och en film. Har inte så mycket ork idag.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0