Badkillen =)

Idag så vaknade lilleman tidigt. Halv 6 var han hungrig. Han fick en flaska sen somnade han om igen. När klockan var halv 8 så ringde min telefon. Jag flög upp ur sängen och in till köket för att svara. Då var de Susanne som ringde och berättade att hennes lilla Isabell hade kommit till världen kl 5 imorse :) Så roligt, nu vill jag till Gävle och träffa dem :)
Det var ju ingen ide att ligga kvar eftersom Liam inte ville sova mer. Åt en stadig frukot sen var det bara att ta tag i tvätten och städa upp lite.
Efter lunch somnade Liam så då passade jag på att lägga mig ute i solsängen. Jag somnade som vanligt, men skönt var de.

När jag vaknade så hjälpte robban mig med att göra ren Liams pool så jag och lilleman kunde bada i den. Han är HELT VILD när han badar. Men det var riktigt skönt att svalka av sig lite.
Han blev så trött av värmen så han somnade en stund nu så jag ska passa på att börja med maten. Blir att grilla idag också som vi gjort i 5 dagar i sträck nu.







Nu ska jag börja med maten.

Hoppas ni har en bra dag :)

Puss och kram


Husvagns semester

Midsommarhelgen har varit bra. Vi har haft besök av mamma och pappa. Under dem dagarna som dem var här så har vi varit till Lidköping och shoppat och kollat lite.
På midsommarafton var det både regn och uppehåll. Vi började dagen med sillunch vid 1 en så satt vi och pratade lite. Senare på eftermiddagen spelade vi lite kubb.
Senare på kvällen blev det grillning.

Lördag och midsommardagen åkte jag med Robban och 40 andra till Olstorp på Scotts. Liam var hemma med farmor och farfar. Det var så mycket fylla men vi hade roligt ändå.

Söndag morgon så gick vi upp vid 9 och åt frukost sen var det bara att börja packa inför minisemestern till Udevalla. Vi åkte in till Lidköping där vi skulle möta upp ett par som vi skulle åka på semester med. Vi kopplade på husvagnen och åkte. Vi stannade på vägen ner och handlade lite mat sen fortsatte vi till Hafscampingen. Det var en fin camping. Riktigt lugnt och skönt.
Grabbarna reste förtältet och jag och Maria fixade till inne. När allt var klart så satt vi och pratade och sen gick vi ner till receptionen och restaurangen för att vi skulle äta mat. Klockan var över 10 när vi åt. Lite sent men men.

Måndag:

Liam vaknade som vanligt tidigt men han fick en flaska och sen somnade han om 1 timme. Vi gick upp och gjorde iordning frukost. Senare så åkte vi till ett köpcenter som inte låg så långt ifrån campingen. Jag köpte mig en tjocktröja och Maria handlade en massa saker.
Vi åkte senare tillbaka och lagade mat. Det blev hemlagad potatissallad, fläskfile, sallad och tzatsiki.



Efter maten satt vi bara och slappade i förtältet. Riktigt skönt att ha semeter.

Tisdag:

Vi gick upp ganska tidigt för att vi skulle åka till Lysekil och titta lite. Riktigt underbart ställe. Västkusten är fint. Hade vi haft mer tid så hade jag velat åka runt till andra ställen.
Vi gick runt och kikade lite och åt lunch. Robban köpte även ett par söta glasögon till Liam, men han ville inte ha dem på sig.

Är jag inte cool då?


Den skulle man ha.


I hamnen i Lysekil


Färjan vi åkte till Lysekil


Mums va gott de var med pitabröd

Sen när vi kom tillbaka tänkte jag bada för att det var så varmt. När jag kom ner till vattnet så var  det massor med maneter så jag ville inte bada. Riktigt vidrigt, men det var varmt i vattnet.
På kvällen så satt vi bara och spelade spel och pratade.

Idag onsdag så var det dags att plocka ihop allt och åka hem. Vi stannade på köpcentret för att Maria skulle byta ett par byxor och jag hittade en jeanskjol.

När vi kom hem på kvällen var det bara att börja tvätta och packa upp sen så åkte vi och handlade lite mat. Var ju tomt i kylen.
Senare tände vi grillen och satt ute och käkade. Nu sitter vi fortfarande kvar ute och klockan är halv 12. Helt underbart har det varit i veckan. Nu får vi se vad vi ska göra i veckan.

Ha det bra

Puss och Kram



Tisdag

Igår tillbringade jag en stor del av dagen framför datorn, men hann även med att tvätta och städa.
Idag ska jag ta och fortsätta. Funderar på om jag ska börja städa ur några skåp och sen ska jag nog ta mig ut på en promenad. Just nu är de mulet men det skulle tydligen bli fint väder idag. Får väl se hur de ser ut om några timmar.

Dags att ge lilleman lite frukost.

Imorgon kommer äntligen mamma och pappa ner =)
Puss och kram


Barnfri och 40 års kalas

Gick upp tidigt för att packa iordning. Jag och Roban skulle åka upp till Skultuna (ligger utanför Västerås) på 40 års kalas och jag skulle vara utan Liam en hel dag+natt. Hmm hur skulle de gå.
Vi åkte till svärmor vid 9 för att äta frukost och lämna Liam. De var jobbigt men gick rätt bra endå. Trodde de skule vara värre. På vägen upp stannade vi och åt lunch i Arboga sen bar det vidare.
Vi hade bokat ett rum på ett brukshotell i Skultuna. Riktigt fint och UNDERBAR personal som jobbade där. Vi checkade in och sen gjorde vi oss klara för kalaset.

Det var ett trevligt kalas. Jag kände inte en enda person, men hittade några att prata med. Under kvällen var det tipspromenad, mat, lekar, å massa annat skojj.
Vi gick till hotellet vid 1 för att vi skulle ju köra hemåt igår (söndag).
Jag sov riktigt bra. Somnade nästan på en gång när jag la mig i sängen.

Vi hade beställt frukost till kl:9 och när vi kom ner hade dem dukat ut allt på vårat bord. Vi var dem enda gästerna den dagen. Riktigt gott var de.
Sen packade vi ihop och åkte hemåt igen.

När vi kom hem till svärmor blev Liam glad. Sken upp som en sol. Ååå vad jag hade saknat min lilla prins.

Idag är det städdag för mig. Hade en full tvättkorg och sen ska de dammsugas, dammas och torkas golv. Måste ju städa inför midsommar när mamma och pappa kommer ner. Längtar som bara den efter dem nu.

På torsdag jobbar Robban sista dagen sen har han semester HELA 2 veckor. Inte länge men de får bli att han tar lite senare också. Vi ska ner till Udevalla ¨på husvagns semester med ett annat par sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Dags att fortsätta med STÄDNINGEN!


Dagen D

Idag blev det tidig uppgång. Halv 7 :( Inte var jag så pigg då. Åt lite frukost och sen fick Liam. Jag lät honom gå runt i gåstolen en stund på morgonen medans jag fixade och donade lite. När jag sedan skulle byta på honom så märkte jag att han hade bajat utanför :( Hela hans ben var kladdigt och under fötterna. Det måste ha varit så att ngt hamnat på golvet och han klivit och åkt runt i de. Var en del att torka upp. Sen var det bara att stoppa in honom i duschen också. Inte så rolig morgon men sen blev de iaf bättre. Uträttade några ärenden i Götene innan vi åkte och lunchade.

Nu på eftermiddagen så har dem varit och hämtat katterna eller en är kvar som ska hämtas ikväll. Lite jobbigt att bli av med dem men skönt på ett sätt.
Den som är kvar nu går och funderar på vart dem andra har tagit vägen och mamman letar också nu men de blir ju så.

Nu ska jag ta och leka lite med katten som är kvar och sen blir det lite mat för Liam.



Den söta hankatten bor kvar här nere i Götene hos en familj.

Hon bor i Lidköping

Hon bor i Mariestad

Hon bor i Örebro


Saknar redan gobitarna :)
Men som sagt kan man ju inte ha 6 katter. Räcker med dem 2 större.

Imorgon ska vi lämna Liam hos farmor för första gången över natten. Vi ska upp till Västerås på 40 års kalas. Usch va jobbigt de kommer bli att lämna honom imorgon, men kan ju inte ha med honom.

Ha en fortsatt trevlig fredakväll

Puss och Kram



Dagsutflykt

Idag har vi varit ut på en dagsutflykt med Catherine och hennes 4 barn. Vi åkte upp på ett berg i Falköping. Riktigt fint ställe var det med en djurpark. Det fanns getter, hjortar, grisar, hästar, fåglar, påfågel, kaniner och några andra djur. Det kostade ingeting att gå in. Vi grillade korv och barnen lekte i lekparkerna. Vi satt och pratade och hade de trevligt i de underbara vädret.

Påväg ut på en dagsutflykt


Johannes och Liam sitter och snackar. Undra vad dem pratar om :)


En trött kille efter en heldag ute


När vi kom hem så blev det mat för mig och Liam. Sen fick jag honom att sova en halvtimme. När han vaknade fick han en flaska sen så deckade han för natten.
Nu sitter vi och kollar på Jönssonligan på Mallorca men de blir snart sängen.

Imorgon flyttar alla kattungarna. Jag kommer att sakna dem små sötnosarna men man kan ju inte ha 6 st katter. De fungerar inte.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Puss och kram och godnatt

Kontroll



Igår tisdag så regnade de som bara den när jag skulle upp till Bvc på 6 månaderskontroll med lilleman. Som tur har jag underbara grannar. Fick skjuts upp av Malin och hennes barn. En av hennes döttrar följde med mig och Liam in på kontrollen. Hon pratade nog mer än bvc sköterskan och läkaren. Allt såg bra ut. Jag hade räknat med att Liam skulle väga runt 9 kg, men han vägde 7980g och var 69cm lång. Nu är det 2 månader tills vi ska dit nästa gång.
EFter besöket följde vi med hem till Malin och tog en fika, sen var det dags att åka hem och lilleman somnade och jag hann med att göra lite som tvätta och städa. Sen fick han lunch och sen var det bara mys med honom.
Jag hann även baka havrekakor med russin. Mums vad dem var goda.
Lagade ordning fläskfile, burgul, sallad och sås till hjärtat kom hem senare på kvällen.

Jag vaknade inatt av att han hostade. Han har nog blivit förkyld igen. Snorig och hostig men hoppas de går över fort. Han fick koksalt i näsan så de har släppt lite. Blir en dos till ikväll innan det är dags för sängen.

Idag så har det varit en tvättdag och sen har jag rensat ogräs ute i 2 omgångar men har lite kvar så de får bli ikväll när Robban kommer hem eller så imorgon. Det är skönt att man hinner göra lite när Liam sover mellan 1-2 timmar. Hann t.o.m äta lunch i lugn och ro idag också. Det är inte ofta jag får göra de.

Om en vecka kommer min mamma och pappa ner :) Ska bli roligt att träffa dem igen. Var nog snart 1 ½ månad sen jag såg dem sist.
Nu ska jag leka lite med Liam så han slipper springa runt i gåstolen, fast han gillar ju den riktigt mycket =)

Puss och kram


Liam 6 månader :)

Igår så var jag hemma hela dagen. Har ju varit sånt dåligt väder så man har ju inte direkt velat gå ut. På eftermiddagen bakade jag en rabarber och jordgubbspaj och Malin, Anna och deras barn kom förbi.
Sen på kvällen åkte vi upp till Götene parken och dansade eller så mycket dans blev de inte. Två foxtrotlåtar under 3 timmar, men roligt att träffa folk, kolla på andra och lyssna.

Idag blev Liam hela 6 månader. Kan inte fatta att det var så länge sedan som jag låg på förlossningen och BB. Han är så stor nu min prins.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Liam tog sovmorgon till klockan var nästan 10, sen har jag tagit hand om tvätten, städat avlopp och lite andra småsaker. Det är så kvavt ute så man orkar ju inte göra så mycket. Funderar på om jag ska ta och gå ut med Liam, men de ska ju bli regn eller de har stått att det skulle komma på fm men har inte sett en droppe eller hört ngn åska som dem sa.

Ikväll blir det bara mys med familjen. Äta upp pajen från igår :)

Ute och promenerar i gåstoeln på altanen


Liam på dans


Premiärbadar i nya poolen den 3/6


En trött liten kille :)


Ha en fortsatt trevlig dag :)

Puss och kram


1 juni

Nu har jag varit lika dålig igen på att uppdatera min blogg. Har varit lat.
Dem 2 veckorna som jag inte skrivit på så har vi mest varit hemma. Har varit så tråkigt väder.
I fredags den 29 maj var vi och steriliserade våran honkatt så nu slipper vi fler kattungar. Visst dem är söta men det är dubbelt arebet.
Jag satte ut annonsen med kattungarna och folk har ringt som ganlningar men jag har redan blivit av med alla. Dem kommer och kollar på katterna imorgon och i helgen.

Helgen har vi tillbringat med Robbans syster med familj. I fredags var dem här och åt och dem sov kvar. I lördags så var vi hos dem. Blev nästan inge sömn alls. Jobbigt att ligga på en luftmadrass. Den vi har kan jag sova på men inte den där. Hade ju även en snarkande sambo och son bredvid mig som inte gjorde saken bättre. På söndag blev det en slappdag. Gjorde inte mycket mer än att tvätta 2 maskiner.
Fick även en blomma av hjärtat på morsdag :) Var gulligt av honom tycker jag.

Måndag:

Va mest hemma och plockade lite och tvättade som vanligt. Våran tvättkorg är alltid full. Senare på eftermiddagen lämnade jag Liam hos våra hyresvärdar så jag kunde cykla upp till affären och handla. Tar sån tid när man ska gå. Han hade varit riktigt snäll. Hon hade tagit en promenad med honom sen satt dem ute och hon sjöng för honom. Han hade tydligen skrattat som bara den och snackat. Våran lilla gullunge de.

 Igår tisdag så var jag upp till Götene för att hämta ut medicinen till katterna. Eftersom mamman hade öronskabb så fick jag köpa de till alla 6. Kostade 400 kr.
Sen mötte jag Malin och Milian så vi tog en fika innan jag skulle promenera hemåt igen.
På eftermiddagen kom svärmor och svärfar förbi. Dem fick rabarber och jordgubbspaj.

Idag har jag varit uppe sedan 7. Liam har krånglat inatt. Vaknat och skrikit. Fick ge han mat mitt i natten igen. Inte bra de.
Åt lite frukost och sen var det full fart med städningen. Jag har nu städat hela huset. Luktar så gott här inne nu :) Sen är all tvätt ren och hänger ute på linan. Riktigt imponerad att jag orkat allt. Liam har sovit lite så jag han hunnit med en del då.
Har även gjort hemlagad mat till honom. Får se om de passar honom :)

Nu ska jag göra mat till mig och hjärtat. Blir en orientalisk wokgryta med ris.
Kurrar i min mage nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Puss och kram


RSS 2.0