Sista April..

Godmorgon!
Redan sista april. Ja vad ska jag göra idag då. Klockan 9.40 har jag körlektion och ska köra mellan Götene & Lidköping. Blir en lång lektion idag men bra att ha de så jag fixar kortet snart. Får ju även reda på när jag ska ha uppkörningen :)
Sen har jag dötid 4 timmar i Lidköping innan jag börjar jobba så jag äter nog lunch och sen går jag till jobbet och sätter mig med datorn och böckerna och pluggar Körkortsteori.
Jobbar hela helgen nu så kommer vara rätt slut på söndag kväll. Blir att ta det lugnt i veckan sen och försöka ta mig ut på promenader och satsa stenhårt på att PLUGGA :)

Ne nu ska jag få i mig frukosten, göra mig klar och packa ner allt i väskan som jag ska ha med mig idag. Får inte glömma något.

Ha en bra dag allihopa.
♥Puss & Kram♥

Tråkiiigt!!

Hej!
Grattis hjärtat idag fyller han 27 år, men åkte bort och ska spela på Birka Paradise i 4 dagar så han kommer inte att komma hem till mig förrän på måndag kväll-natt. Jättetråkigt är det att vara ensam utan honom. Ida har jag ringt och pratat med min körskolelärare och jag har lektion imorgon sen kommer han att berätta att när jag ska skriva & köra upp. :) Å vad jag längtar efter att få körkortet så jag kan åka vart jag vill när jag inte har något att göra.
Har även pluggat lite teori idag och måste göra de varje dag nu eftersom att jag inte vet när de blir. Imorgon har jag tidig lektion och ska köra till Lidköping sen så ska jag jobba hela helgen.

Nu ligger jag och katten och bara myser i soffan. Har nyss lagat mat. Blev fisk, potatis, sås och rårivna morötter. Var riktigt gott!

Ska plocka undan nu sen blir det myskväll ensam.

Puss & Kram
♥Saknar hjärtat♥

'
Våran lilla kisse som ligger bredvid mig NU :)

Byggdegårdsfest!

Lördag idag och det har varit en kanondag :) Sov ganska länge idag sen har jag suttit ute nästan 2 timmar och bara njutit av det underbara vädret som varit. BLÅ himmel och SOL. Kan inte bli bättre. Kom några vindpustar men när dem slutade blev de härligt igen. Sen har jag inte gjort så mycket. Ätit lite lunch och snart ska vi iväg på förfest sen kl: 19 är det någon Byggdegårdsfest. Hoppas jag känner någon iaf!!

Ha en trevlig kväll!
Puss & Kram


Inställd körlektion!

Ja då var det fredag då. Skulle ha körlektion idag men nu skrev läraren att han inte kunde ha den. Blää vad irriterande de är när man sett fram emot lektionen. Det som var bäst var att jag skulle ha kört från Götene till jobbet i Lidköping men nu gick dem planerna åt h*****e!! :(Så nu har jag de svåra att lösa. Nu ska jag försöka ta mig till lidköping själv. Får ta en promenad till götene som är minst 3 km och sen ta bussen till stan. Har aldrig åkt buss dit förr sen ska jag byta i stan också. Får se om jag kommer fram. Haha. Men som tur kommer Robban och hämtar mig ikväll. Deras cheva & Släp var trasigt så dem kom inte iväg till Umeå inatt. Rätt skönt tycker jag att få hem honom :)

Ne nu ska jag fixa frukost sen blir det att plugga lite grann innan jag ska gå in till götene och åka till jobbet.

Puss & Kram


Jobbmöte

Tjoho!!

Idag började dagen med att bara slöa. Låg i sängen rätt länge. Sen åkte jag och Robban in till Lidköping för att han skulle uträtta några ärenden, sen skulle jag köpa en almanacka & på jobbmöte. Vi började mötet med att gå igenom lite saker och sen hade vi vinprovning. Sen har vi smakat på dem flesta av rätterna från menyn som kommer att finnas under sommaren, men jag han inte testa allt för att Robban kom och hämtade mig. Han ska åka till Umeå snart, så nu blir jag snart ensam :(

Han blir borta minst till Lördag kväll så jag får roa mig själv. Har körlektion imorgon så jag ska köra från Götene till Lidköping och runt där. Hoppas att min lärare har kollat och bokat in en tid för uppkörning och skrivning. Nu är det bara att plugga på och ta körkortet på en gång. Inte kugga för då spricker min plan rejält.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv sen blir det tidig säng och försöka gå upp tidigt och läsa lite trori innan jag har lektion.

Puss & Kram


:)

Igår var jag hemma nästan hela dagen. Var så trött efter att vi handlat så jag somnade. Sov i 3 timmar. Sen blev det att plocka lite innan jag skulle börja laga paj. Dem blev riktigt bra för att vara första gånge jag gjorde dem. Maten gick hem hos Robban så han får de till lunch när han kommer hem från jobbet om 2 timmar. Ikväll ska jag göra hemlagad Pizza och det ska också bli smarrigt :)

Nu ska jag få i mig sista filen och sen börja röjja lite här hemma. Kan inte se ut såhär som det gör. Tvätta, dammsuga, ta hand om disken och plocka in alla kläder som är tvättade och som ligger i mina resväskor.

Ha en bra dag så hörs vi.

Puss


Halkbanan

Hej :)
Igår följde jag med Robban och kollade när dem spelade i Skövde. Var väl runt 60 personer. Inte mer. Var inte på danshumör alls. Dansade med 4 personer under hela kvällen.
Nu sittter jag och väntar på att Robban ska bli klar så vi kan åka in och äta lunch innan jag ska och göra halkbanan. Börjar bli nervös nu....Den kan man ju inte kugga på. Haha.
HA det bra så hörs vi senare så får vi se hur det gick för mig :)
Puss hej



Mycket trevlig kväll igår!

Igår var vi på middag hos robbans syster. Blev grillad kycklingfile, ungsstekt potatis och rotfrukter, sallad och tzatziki :) Mums vad gott det var. Sen satt vi bara och slöade i soffan. Kollade på SÅ ska det låta och lite Talang.
Nu sitter jag här. Hjärtat har åkt till Arboga för att spela och jag ska åka och jobba. Börjar 4 så ska få i mig lite mat om ett tag. Börjar kurra i magen. Fick nästan inte i mig någon frukost imorse så då behövs det fyllas på med energi nu :)
Puss Hej


Tillbaka i Götene!

Hej :)
Nu har jag varit hos mamma och fixat och donat. Haft det bara bra. Träffat kompisar också. Kommer sakna dem eftersom det är långt att åka. Åker ju inte över en dag och träffar dem. Igår kom jag ner och då blev det tacobuffé på Dinners med lite folk här nere i Götene. Mums va smarrigt det var sen blev det sängen på en gång.
Idag har jag haft körlektion och det gick bra eller skapligt. Har ju en del saker att finslipa på men de ska fixas snart hoppas jag. Sen fick jag även koder till Körkortsfrågorna. Iställt för att sitta på körskolan så kan jag göra de på nätet. Varit en plugghäst idag. Klarat A, B & C fasen idag med poäng över 60 på alla. Ganska imponerad av mig. Men kollade lite i boken men hittade inte svaren så fick ju chansa på några...Så nu har jag 2 faser kvar tror jag men 17 test kvar att göra så blir att göra om testerna flera gånger. :) Vi har satt upp ett ungefär mål att mitt körkort kommer att vara klart runt sista veckan av maj, men kan bli tidigare. Ska verkligen köra på. Måndag kl: 13.20 väntar Halkbanan & det ska bli spännande..
Nu är det dags för mig att göra mig klar. Ska till Robbans syster Maria & hennes sambo anders och grilla. Är riktigt hungrig NU!!!
Puss och Kram


Hemma i Gävle i 4 dagar!

Hej!

Ja som sagt är jag hemma i Gävle nu under 4 dagar. Igår var jag ut till jobbet och träffade alla gamla jobbarkompisar sen kom Malin D ut så då blev det lunch. På eftermiddagen var jag med Emelie och vi var ute på stan och tog en fika. På kvällen blev det premiär grillning :) MUMS va gott de var med grillat.

Idag har jag varit till tandläkaren en sväng och sen suttit och solat. Sen var jag och Emelie ut på stan och jag köpte en vårjacka och en tröja. Sen har jag varit hemma och lagat mat med mamma. Stuvade morötter med falukorv och potatis. Så gott var de. Så nu ligger jag bara i soffan och latar mig. Ska adressändra och deklarera ikväll tror jag så jag slipper de för att imorgon är det verkligen fullt på mitt schema :)

Ska träffa tjejerna ( Annelie & Malin ) och vi ska ta en lunch sen ska vi gå på stan en stund. Sen blir det kalas hos Emelie för att hon fyller 20 år imorgon. :)

Ne nu blir det glass när syster dyker upp med den :)

Puss och Kram

Trött

Idag är jag verkligen inte laddad att åka och jobba. Hjärtat och Erik åkte iväg för en timme sen för att RObban ska spela i Huskvarna ikväll. Imorgon åker jag upp till Gävle igen och fixar en massa saker sen ner igen och då ska jag vara skriven här. Adressändra, träffa kompisar/jobbarkompisar & kanske de blir lite övningsköra under 3 dagar eftersom att tillståndet har kommit nu. Hade ju varit bra om de kommit för en månadsen och inte 3 dagar sen.
Ne nu ska jag göra mig klar innan Daniel kommer och hämtar mig. Så bra att man har snälla kompisar som ställer upp nu. Sen ska jag ställa upp för dem jämt..
Puss hej!

Missförstånd & shopping

Hej Hej!
Idag vaknade jag tidigt. Var 100% säker på att jag skulle ha körlektion men satt i Götene i 20 minuter och väntade men han dök inte upp så jag ringde och jag hade blandat ihop de. Jag skulle inte vara där förrän veckan efter så jag hade verkligen varit uppe lite tidigt. Så hjärtat var väl inte den lyckligaste på morgonen. Åkte hem igen och fixade till oss innan vi åkte hem till Mia och Wilma. Vi åkte med dem in till Skövde där vi var och kollade på lite allt möjligt. Åt lunch och fikade också. Nu är jag helt färdig i kroppen. Burit runt på lillfisen blir rätt tungt i armarna de, men hon kan inte slita sig ifrån mig så de är bara att bära :) Men de är mysigt med små( 1år & 3 månader) så hon är ju rätt stor och börjar väga några kilon nu. När vi kom hem la jag mig i sängen. Sov nog nästan 2 timmar så nu är det dags att göra lite nytta. Tagit hand om disken sen blir det att laga mat. Väntar på att kyckligen ska tina upp :) Sen blir det bara att ta de lugnt ikväll och imorgon blir det jobba så då ska jag se till att vara pigg :)
Ha en trevlig fredagskväll allihopa :)
Puss & Kram


Körskolan..

Hej :)

Nu har jag börjat på en ny körskola i Götene. Nu ska jag verkligen fixa mitt körkort så jag kan göra vad jag vill och ta mig till jobbet och inte vara beroende av andra. Försöka fixa de till maj :) Ska göra mitt bästa och plugga teori varje dag nu så de blir av. Är ju ändå hemma varje dag så har ju inte så mycket att göra..Tvätta städa och plugga blir väl som min vardag kommer att se ut!!

Nu blir det soffmys och tidig kväller tror jag!

Puss hej


Nya jobbet i Lidköping

Hej!
Nu har jag en ny blogg. Ska börja om från början med bloggandet. Slutade jobba på mitt jobb i Sandviken där jag jobbat i 5 år. Var verkligen jobbiggt att lämna alla som man varit med i så många år nu, men kärleken flyttade mig ner dit :)
jag fick jobb på en  jättefin camping. Kronocampingen heter den och är en ***** femstjärnig camping. Jag ska jobba på en restaurang som heter sjökanten. Började som sagt där igår vid 17-02 och det var helt fullsatt i restaurangen så det var MYCKET att göra. Trevliga gäster hade jag och alla var nöjd med maten och med servicen. Ingen som klagade. SKÖNT!! Sen när alla gäster betalat var det ett band som spelade skotts musik tror jag så de var fullt ös. Man kom knappt mellan borden. Jag tycker att det var trångt när jag jobbade i Sandviken men det här var värre. Sen var det bara att hoppa in i baren och hjälpa till :) Det gick bra men trångt när vi var runt 5-6 pers som sprang där inne. Klockan var ett och gästerna gick sen var det bara städninen kvar. Skönt var det att komma hem och lägga sig i sängen.
Vaknade vid 12 idag sen har jag ätit lite och inte gjort så mycket mer. Vilat upp mig inför kvällen.
Ha en trevlig påsk så hörs vi!
Puss & Kram

Kommer bilder så fort jag hämtat laddaren och sladden hemma i Gävle om 2 veckor :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0